Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2011

Facebook: Αλλαγές με έμφαση στα παιχνίδια


Μια σειρά αλλαγών στην πλατφόρμα του εισήγαγε πρόσφατα το Facebook με σκοπό να δώσει ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στα online παιχνίδια του και κυρίως να ενθαρρύνει τους χρήστες να παίζουν και από τα κινητά τους.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της δημοφιλούς ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, οι μικροαλλαγές έχουν ως στόχο να ευνοήσουν την δημιουργία ακόμη περισσότερων παιχνιδιών και με μεγαλύτερη γκάμα θεματολογίας.


Οι πιο σημαντικές αλλαγές αφορούν δοκιμαστικά την εισαγωγή ειδοποιήσεων στο timeline των κινητών σε σχέση με τα παιχνίδια που ίσως ενδιαφέρουν τον παίκτη. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες θα βλέπουν notifications στα smartphones τους για παιχνίδια που έχουν παίξει οι φίλοι τους και ίσως θέλουν να συμμετάσχουν.

Επιπλέον έχει ανανεωθεί η λίστα με τις κατηγορίες παιχνιδιών, ώστε οι δημιουργοί εφαρμογών να τις τοποθετούν πιο σωστά και να είναι πιο εύκολη η εύρεσή τους από ενδιαφερόμενους παίκτες. Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι κατηγορίες είναι πλέον Casino, Family, Sports, Strategy, Word, Adventure και Simulation.

ΠΗΓΗ: mediagate.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...