Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Alonso: Άξιος σεβασμού ο Schumacher


Με πολύ καλά λόγια μιλά γι’ άλλη μια φορά ο Fernando Alonso για κάποιον άλλον οδηγό. Όχι, δεν είναι ο Lewis Hamilton, ο οποίος έχει ακούσει τα καλύτερα από τον Ισπανό. Αυτή τη φορά, είναι ο Michael Schumacher, με τον Ferni να εκτιμά ότι ο Γερμανός είναι άξιος σεβασμού, ενώ τονίζει ότι αν ήθελε να μονομαχήσει με κάποιον οδηγό σε οποιαδήποτε μορφή μηχανοκίνητου αθλητισμού, αυτός θα ήταν ο Schumi.
Θα επέλεγα τον Michael Schumacher, ο οποίος είναι πάντα ένας Πρωταθλητής για όλους μας, διότι είναι ένας οδηγός που σεβόμαστε σαν 7 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή. Είναι ένας οδηγός που δεν τίποτα περισσότερο ν’ αποδείξει και ήταν πάντα πολύ γρήγορος.
Επίσης, ο δις Παγκόσμιος Πρωταθλητής υποστηρίζει ότι πρέπει να οδηγήσει ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο, προκειμένου να μπορεί να μονομαχεί για τις πρώτες θέσεις.
Ξέρουμε ότι στη Formula 1, το μονοθέσιο είναι το πιο σημαντικό, και ξέρουμε ότι η Mercedes δεν ήταν καλή φέτος. Όμως, πιστεύω ότι αν έχουν ανταγωνιστικό αυτοκίνητο, ικανό για νίκες, τόσο ο Nico όσο και ο Michael θα είναι φαβορί. Πρέπει να τους σεβόμαστε.

[Πηγή: TotalRace | Photo Copyright: Paul Gilham/Getty Images]

http://www.autoblog.gr/2011/12/29/alonso-we-have-to-respect-schumacher/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...