Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Γιώργος Καρατζαφέρης : «Οι κολοβές λύσεις φέρνουν κολοβό αποτέλεσμα»


Τέσσερις προϋποθέσεις για να παραμείνει στην κυβέρνηση ο ΛΑ.Ο.Σ θέτει ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος, με δήλωσή του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, αφήνει, όπως διευκρινίζει, "τέσσερα παράθυρα ανοιχτά για....




παραμονή στην κυβέρνηση". Ειδικότερα, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. περιέγραψε τις εξής προϋποθέσεις:

*Πρώτον, "να αποκτήσει το ΠΑΣΟΚ μια στιβαρή και ασφαλή ηγεσία μέσα στις πρώτες ημέρες του νέου έτους και σαφώς πριν έρθει η τρόικα". Όπως φέρεται να είπε σε συνεργάτες του ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. "αυτή τη στιγμή κανείς δεν ξέρει ποιος είναι ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ".

*Δεύτερον, "να ξεκαθαρίσει τον ρόλο της η Νέα Δημοκρατία. Είναι εντός της κυβέρνησης ή εκτός; Δεν μπορεί να είναι και τα δυο. Ή θα λειτουργεί ως κυβέρνηση ή ως αντιπολίτευση", δηλώνει ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ.

*Τρίτον, "να δημιουργηθεί ένα σφιχτό και αποτελεσματικό κυβερνητικό σχήμα". Ο Γ. Καρατζαφέρης προτείνει ένα υπουργικό συμβούλιο με 10 υπουργούς και 3 αντιπροέδρους. Ο ίδιος λέει ότι δεν ενδιαφέρεται να είναι ένας εκ των αντιπροέδρων, αλλά εάν του ζητηθεί από τα άλλα κόμματα, τότε θα δεχθεί. "Αν παραμείνει το κυβερνητικό σχήμα ως έχει, τότε ματαιοπονούμε ως προς την αποτελεσματικότητά του", επισημαίνει ο κ. Καρατζαφέρης.

*Τέταρτον, "δεν μπορεί να γίνουν βιαστικά οι εκλογές". Πρέπει να ολοκληρωθεί με επιτυχία το PSI (το πρόγραμμα ανταλλαγής ομολόγων) και να τεθούν οι βάσεις για την αντιμετώπιση της κρίσης, εκτιμά ο κ. Καρατζαφέρης.

"Οι κολοβές λύσεις φέρνουν κολοβό αποτέλεσμα. Δεν έχουμε λόγο να βιαζόμαστε", καταλήγει ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
http://www.trelokouneli.gr/2011/12/blog-post_1628.html#ixzz1hxMtGEka

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...