Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2011

Στην εταιρεία Apollo Aviation Group η πώληση των τεσσάρων αεροσκαφών Airbus A340-300ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ AIRBUS ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΝΩ ΑΓΝΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ
Στην εταιρεία Apollo Aviation Group κατακυρώθηκε η πώληση των τεσσάρων αεροσκαφών τύπου Airbus A340-300, ιδιοκτησίας του υπουργείου Οικονομικών.
Με απόφαση των υπουργών  Οικονομικών, Ανάπτυξης, Περιβάλλοντος, Υποδομών και Εργασίας έγινε αποδεκτή και εγκρίθηκε η εισήγηση του χρηματοοικονομικού συμβούλου σχετικά με την κατακύρωση της πώλησης των αεροσκαφών στον υψηλότερο πλειοδότη, την εταιρεία Apollo Aviation Group.

Η Διυπουργική Επιτροπή Αναδιαρθρώσεων και Αποκρατικοποιήσεων ενέκρινε τα συνημμένα σχεδία συμβάσεων και εξουσιοδότησε τον υπουργό Οικονομικών να τα υπογράψει. Η εισήγηση του χρηματοοικονομικού συμβούλου ήταν σύμφωνη κα με την γνωμοδότηση του νομικού συμβούλου του Δημοσίου.
Τα εν λόγω αεροσκάφη βρίσκονταν σε αχρησία από τον Οκτώβριο του 2009 όταν και οι Ολυμπιακές Αερογραμμές σταμάτησαν τη δραστηριότητά τους.
 
http://tsiliadoros.blogspot.com/2011/12/blog-post_1482.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...