Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2011

Ντέιβιντ Ντιν Σμιθ : «Έκανα σεξ με 3.000 ανθρώπους για να τους κολλήσω AIDS»


ΣΟΚ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΣ 51ΧΡΟΝΟΥΣοκ στις Αρχές της Κομητείας του Κεντ, στο Μίτσιγκαν των ΗΠΑ έχουν προκαλέσει οι ισχυρισμοί του Ντέιβιντ Ντιν Σμιθ, ο οποίος παραδόθηκε μόνος του την περασμένη εβδομάδα στην αστυνομία και τους είπε ότι τα τελευταία τρία χρόνια έχει κάνει σεξ με περισσότερους από 3000 ανθρώπους και τον δύο φύλων προκειμένου να τους κολλήσει επίτηδες AIDS...


Ο Σμιθ είναι 51 ετών και φορέας του θανατηφόρου ιού και σύμφωνα με δημοσίευμα της Huffington Post συνελήφθη χθες και κρατείται με εγγύηση 100 000 δολαρίων, ενώ η ακροαματική διαδικασία έχει προγραμματιστεί για τις 4 και 9 Ιανουαρίου του 2012. Ο δικηγόρος υπεράσπισης του Σμιθ δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι θα φροντίσει να εξεταστεί το ενδεχόμενο ο πελάτης του να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην κατάθεσή του ο Σμιθ προσέγγιζε τα θύματά του (άντρες και γυναίκες) μέσω Ίντερνετ από τις προσωπικές αγγελίες του Yahoo και επικεντρώνονταν κυρίως σε κατοίκους του Μίτσιγκαν, ενώ εικάζεται ότι ήδη δύο θυματά του έχουν ενημερώσει τις Αρχές, εκ των οποίων η μία ισχυρίζεται ότι ο Σμιθ την μόλυνε το 2008. Επίσης ιατρικά αρχεία από νοσοκομείο στο οποίο είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν ο Σμιθ αναφέρουν πως «Ερεθίζεται σεξουαλικά με το να προκαλεί πόνο στις γυναίκες».

Κανείς δεν γνωρίζει τον ακριβή αριθμό των θυμάτων του Σμιθ και οι Αρχές κάνουν έκκληση σε όποιον ήρθε σε επαφή με τον Σμιθ τα τελευταία χρόνια να επικοινωνήσει μαζί τους.
 
http://tsiliadoros.blogspot.com/2011/12/3000-aids.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...