Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2011

Παπαδήμος: Έρχονται 150.000 νέες θέσεις εργασίας


Δράσεις για την ενίσχυση της απασχόλησης και τη δημιουργία δικτύου αλληλεγγύης και κοινωνικής προστασίας ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος μετά την ευρεία κυβερνητική...σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου. Συνολικά το πρόγραμμα αφορά τη δημιουργία 153.080 θέσεων εργασίας μέσα από προγράμματα απασχόλησης, αλλά και την προώθηση δράσεων κοινωνικής μέριμνας για ευπαθείς ομάδες.

«Η χώρα δίνει δύο μάχες, αυτή της δημοσιονομικής εξυγίανσης και οικονομικής αναδιάρθρωσης και τη μάχη της κοινωνίας μας για την καταπολέμηση της ανεργίας και την προστασία της κοινωνικής συνοχής», δήλωσε ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, μετά τη σύσκεψη στην οποία μετείχαν επίσης ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ο Περιφερειάρχης Αττικής και ο Δήμαρχος Αθηναίων.

Στις άμεσες δράσεις του προγράμματος περιλαμβάνεται η δημιουργία 55.000 θέσεων εργασίας, σε συνεργασία με τους δήμους, για ανέργους ηλικίας 55 – 64 ετών. Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί από το Υπ. Εργασίας και θα είναι συνολικού ύψους 850 εκατομ. Ευρώ.

Το πρώτο τρίμηνο του νέου έτους θα υλοποιηθούν επίσης προγράμματα κατάρτισης, ύψους 124 εκατ. ευρώ, τα οποία αφορούν 25.000 άτομα από επαγγελματικές ομάδες που επηρεάζονται από τη διαρθρωτική προσαρμογή του κλάδου τους.
 http://www.trelokouneli.gr/2011/12/150000_29.html#ixzz1hsGlZVWt

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...