Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2011

Ο ALPHA … θάβει το «Chart Show» της Γερμανού


ΣΤΟ ΚΑΛΟ.. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Μέχρι και πέρυσι το κανάλι της Κάντζας είχε να επιδείξει εκπομπές, που άσχετα με την ποιότητά τους, κατάφερναν να δίνουν σκληρή μάχη στην κούρσα της τηλεθέασης. Φέτος όμως, οι υπεύθυνοι του καναλιού της Κάντζας αποφάσισαν να αποτραβηχτούν από τη μάχη του prime time και....
να προβάλλουν παλαιότερες εκπομπές σε επανάληψη (π.χ. Οικογενειακές ιστορίες) είτε ξένες ταινίες. Οι μόνες εκπομπές που κράτησαν είναι το «Αλ τσαντίρι νιουζ» με το Λάκη Λαζόπουλο που σαρώνει και το «Πάμε πακέτο» με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου που έχει αποδειχτεί σταθερή αξία στους πίνακες τηλεθέασης. Ακόμα και το «Όσο έχω φωνή» με την Άννα Βίσση το προγραμμάτισαν να προβάλλεται απέναντι σε εκπομπές που σημείωναν υψηλή τηλεθέαση χωρίς να του δώσουν τη δέουσα σημασία. Φαίνεται όμως, ότι τα λάθη συνεχίζονται…!

Στις αρχές της σεζόν λοιπόν είχαν ξεκινήσει να μεταδίδουν καινούργια επεισόδια του «Chart Show». Αν και αυτά είχαν γυριστεί από πέρυσι, τελικά είχαν κρατήσει ορισμένα για να τα έχουν τη φετινή σεζόν καθώς η εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού σημείωνε υψηλές τηλεθεάσεις. Όταν όμως ο ΑΝΤ1 ξεκίνησε να προβάλλει το «Dancing on ice» οι υπεύθυνοι του ALPHA αποφάσισαν να σταματήσουν την προβολή των καινούργιων επεισοδίων του «Chart Show» και να προβάλλουν επαναλήψεις.

Κι όπως είναι λογικό, όλοι περιμέναμε ότι τα καινούργια επεισόδια θα ξεκινήσουν να προβάλλονται όταν το talent show του ΑΝΤ1 ολοκληρωθεί. Τελικά όμως, όπως αποδεικνύεται άλλο το λογικό κι άλλες οι βουλές των γερμανών υπευθύνων του καναλιού της Κάντζας που αποφάσισαν να… θάψουν το «Chart Show»! Γιατί το λέμε αυτό; Επειδή, σύμφωνα με τις έως τώρα αποφάσεις τους, καινούργιο επεισόδιο πρόκειται να το προβάλλουν την Κυριακή 9 Ιανουαρίου.

Ενώ δηλαδή το «Dancing on ice» θα βρίσκεται στην κορύφωσή του και έχει «στρώσει» ένα σταθερό κοινό που παρακολουθεί το talent show του ΑΝΤ1. Και σαν να μην έφτανε αυτό αλλά τη συγκεκριμένη μέρα, δηλαδή την Κυριακή 9 Ιανουαρίου, πρόκειται να κάνει πρεμιέρα η καινούργια καθημερινή σειρά του MEGA «Βασιλιάδες». Οι υπεύθυνοι του MEGA έχουν προγραμματίσει την πρεμιέρα της σειράς την Κυριακή με την προβολή τηλεταινίας που θα βάλει τους τηλεθεατές στην υπόθεσή της.

Φαίνεται λοιπόν ότι ο σκληρός ανταγωνισμός δεν πτοεί τους υπεύθυνους του ALPHA που πήραν την απόφαση να προβάλλουν το «Chart Show» της Ναταλίας Γερμανού την ίδια μέρα. Ας ελπίσουμε ότι θα αλλάξουν την απόφασή τους γιατί δυστυχώς οι τηλεθεατές έχουμε να δούμε τόσο λίγα ενδιαφέροντα προγράμματα αυτή τη σεζόν που είναι κρίμα κάποια να… θάβονται!

http://www.trelokouneli.gr/2011/12/alpha-chart-show.html#ixzz1hwafbnCd


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...