Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Σβήστηκε η πυρκαγιά που είχε εκδηλωθεί eχθές σε πυρηνικό υποβρύχιο [video]


Σβήστηκε η πυρκαγιά που είχε εκδηλωθεί eχθές σε πυρηνικό υποβρύχιο που βρισκόταν υπό επισκευή σε ναυπηγείο της περιφέρειας του Μουρμάνσκ στη βορειοδυτική Ρωσία, σύμφωνα με τις ρωσικές αρχές, ενώ δεν υπάρχει καμία διαρροή ραδιενέργειας. Εννέα άνθρωποι τραυματίστηκαν κατά....




τις εννιά ώρες που χρειάστηκε για να τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά. «Η φωτιά κατεσβέσθη. Δεν υπάρχουν πλέον φλόγες», δήλωσε ο Ρώσος ο υπουργός Εκτάκτων Καταστάσεων Σεργκέι Σόιγκου, σύμφωνα με το πρακτορείο Interfax.

Το επίπεδο της ραδιενέργειας στην τοποθεσία του Ροσιλάκοβο, όπου σημειώθηκε η πυρκαγιά στο υποβρύχιο K-84 Yekaterinburg, βρίσκεται εντός των φυσιολογικών πλαισίων και δεν δημιουργεί «απειλή για τον πληθυσμό», ανακοίνωσε νωρίτερα το περιφερειακό παράρτημα του υπουργείου Εκτάκτων Καταστάσεων.




Σύμφωνα με αξιωματούχους, δεν υπάρχει καμία διαρροή καθώς οι πυρηνικοί αντιδραστήρες του υποβρυχίου είχαν τεθεί εκτός λειτουργία πριν αρχίσουν οι εργασίες επισκευής, ενώ είχαν απομακρυνθεί και τα όπλα που βρίσκονταν μέσα σε αυτό.

 http://www.trelokouneli.gr/2011/12/e_30.html#ixzz1i37JjVbD

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...