Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Συμφωνία ΗΠΑ-Σαουδικής Αραβίας για πώληση μαχητικών

 Συμφωνία ΗΠΑ Σαουδικής Αραβίας για πώληση μαχητικών
Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε σήμερα μια συμφωνία ύψους 29,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την πώληση μαχητικών αεροσκαφών κατασκευασμένων από την εταιρεία Boeing στην πολεμική αεροπορία της Σαουδικής Αραβίας, η οποία θα υποστηρίξει πάνω από 50.000 θέσεις εργασίας στις ΗΠΑ και θα δώσει στην αμερικανική οικονομία μια ετήσια ώθηση 3,5 δισ. δολαρίων. Ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζος Έρνεστ είπε ότι η διακυβερνητική συμφωνία περιλαμβάνει την κατασκευή 84 νέων αεροσκαφών και αναβαθμίσεις σε 70 υφιστάμενα αεροσκάφη καθώς και πυρομαχικά, ανταλλακτικά, εκπαίδευση, συντήρηση και υλικοτεχνική υποστήριξη.
«Η συμφωνία αυτή ενισχύει την ισχυρή και διαρκή σχέση ανάμεσα στις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Σαουδική Αραβία και καταδεικνύει τη δέσμευση των ΗΠΑ για μια ισχυρή αμυντική ικανότητα της Σαουδικής Αραβίας ως βασική συνιστώσα για την περιφερειακή ασφάλεια», τονίζει ο Έρνεστ σε ανακοίνωσή του από τη Χαβάη, όπου ο Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα περνά τις διακοπές των Χριστουγέννων.

http://troktiko.eu/2011/12/sumfonia-hpa-saoudikis-arabias-gia-polhsh-machhtikon/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...