Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Δωρεάν λάδι στα Χανιά



ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΛΛΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ
Σε δωρεάν διανομή 900 λίτρων λαδιού σε πολίτες, προχώρησαν σήμερα το πρωί τα μέλη της ομάδας ολοκληρωμένης διαχείρισης παραγωγής ελιάς Χανίων
Η διανομή που έγινε στην πλατεία 1866 είχε διπλό στόχο. Τα μέλη της ομάδας θέλησαν να βοηθήσουν πολίτες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, αλλά και να διαμαρτυρηθούν για τη χαμηλή τιμή του προϊόντος για τον παραγωγό.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ομάδας ολοκληρωμένης διαχείρισης Θεμιστοκλή Περβολιανάκη, εκτός από το λάδι που δόθηκε στους πολίτες, 200 λίτρα θα διατεθούν στο κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου Χανίων και άλλα 200 λίτρα θα σταλούν στους απεργούς της Χαλυβουργικής στην Αθήνα.
Τις ποσότητες ελαιολάδου έχουν προσφέρει αφιλοκερδώς τα μέλη της ομάδας παραγωγών και ελαιουργεία των Χανίων. Την πρωτοβουλία στηρίζουν η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων «Η Ενότητα», το Εργατικό Κέντρο, ο Σύλλογος Κτηνοτρόφων και η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων. Το λάδι που δόθηκε τυποποίησε δωρεάν ιδιωτικό ελαιουργείο.
 
http://tsiliadoros.blogspot.com/2011/12/blog-post_5312.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...