Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2011

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ALTER

Tην έντονη αντίδραση των εδώ και μήνες απλήρωτων εργαζόμενων του τηλεοπτικού σταθμού ALTER, προκάλεσε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Αυριανή», σύμφωνα με το οποίο οι εργαζόμενοι «τσέπωσαν» όπως λέει χαρακτηριστικά από...
το 2001 μέχρι το 2010 σχεδόν 82 δισ. δρχ.

Μάλιστα, το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, ιδιοκτησίας Γιώργου Κουρή, μεγαλομετόχου στο ALTER, αναφέρει ότι υπήρχαν μισθοί των 120.000 και 100.000 ευρώ και πληθώρα από διπλοθεσίτες και τριπλοθεσίτες..

Στον ιστότοπό τους οι εργαζόμενοι χαρακτήρισαν τουλάχιστον ανήθικη την έκφραση «οι εργαζόμενοι τσέπωσαν», για τους νόμιμα προσληφθέντες εργαζομένους που παρήγαγαν έργο και αμείβονταν με συμφωνημένη αμοιβή.

Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι «τους μισθούς "ως 120.000 ευρώ το μήνα" - αν υπήρξαν - δεν τους έδιναν οι εργαζόμενοι, αλλά η ίδια η εταιρεία υπό τη διαχείριση του Κώστα Γιαννίκου. Αν διαφωνούσε με αυτά τα ποσά ο κ. Κουρής, θα έθετε θέμα στη Γ.Σ. των μετόχων ή στο ΔΣ της εταιρείας. Όχι μόνο δεν το έκανε ποτέ όμως αλλά αντίθετα συναινούσε».

Οι εργαζόμενοι προσθέτουν επίσης ότι «ο Γιώργος Κουρής δεν αναφέρει στα στοιχεία που παραθέτει ότι οι αμοιβές συνεργατών προγράμματος ξεπέρασαν τα 38 εκ. ευρώ τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Ποιοι ήταν αυτοί που πήραν τόσο χρήμα χωρίς σύμβαση εργασίας με το κανάλι;».

Μάλιστα, ζητούν και την επέμβαση των εισαγγελικών αρχών προκειμένου να διαπιστωθεί ποιοι λεηλάτησαν το σταθμό.

http://fimotro.blogspot.com/2011/12/alter_29.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...