Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Eκλεβαν, διέλυαν και πωλούσαν τα ανταλλακτικά φορτηγών



ΠΛΟΥΣΙΑ Η ΔΡΑΣΗ ΤΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Έκλεβαν φορτηγά, τα έκαναν «φύλλο και φτερό» και στη συνέχεια πουλούσαν τα ανταλλακτικά τους. Πρόκειται για τρεις άνδρες, ηλικίας 31, 29 και 40 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, σύσταση συμμορίας, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και οπλοκατοχή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι τρεις άνδρες, ένας Γεωργιανός, ένας ομογενής από την πρώην Σοβιετική Ένωση κι ένας Έλληνας, συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω μέσα σε συνεργείο αυτοκινήτων, στην αγροτική περιοχή της Ιωνίας Θεσσαλονίκης, την ώρα που επιχειρούσαν να αποσυναρμολογήσουν Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, που νωρίτερα είχαν αφαιρέσει από την περιοχή της Νικόπολης.
Κατά την έρευνα που έγινε στο συνεργείο βρέθηκαν άλλα πέντε Ι.Χ. φορτηγά αυτοκίνητα κι ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, τύπου τζιπ, τα οποία είχαν αφαιρέσει τις τελευταίες μέρες από διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης. 
Ακόμη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα δίκανο κυνηγετικό όπλο, που είχε κλαπεί μαζί με Ι.Χ. φορτηγό από περιοχή των Σερρών, πλήθος ανταλλακτικών και ειδικά εργαλεία για την αποσυναρμολόγησή οχημάτων.
Όπως προέκυψε, ο 31χρονος, από το 2006 έως και σήμερα, έχει προβεί στη διάλυση- αποσυναρμολόγηση περίπου 120 Ι.Χ. φορτηγών αυτοκινήτων ανοικτού τύπου.
 
http://tsiliadoros.blogspot.com/2011/12/e_30.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...