Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Η HP ανακοίνωσε τις τιμές των νέων συσκευών της

image473 Η HP ανακοίνωσε τις τιμές των νέων συσκευών της
 
Η Hewlett-Packard μόλις ανακοίνωσε τις τιμές και την διαθεσιμότητα για την νέα σειρά υβριδικών, προσωπικών, φορητών και All-in-One υπολογιστών της με λειτουργικό Windows 8. Ξεκινώντας από την πρόταση της εταιρείας για τους χρήστες tablets, το HP Envy X2 διαθέτει οθόνη 11 ιντσών ανάλυσης 1.366×768, επεξεργαστή Intel Atom και εξωτερικό πληκτρολόγιο. Θα κυκλοφορήσει στις 14 Νοεμβρίου με τιμή 850 δολάρια.
Το HP Envy 4 TouchSmart, ένα ultrabook με οθόνη 14 ιντσών, ανάλυσης 1.366×768 με επεξεργαστή της Intel κυκλοφορεί ήδη στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών στα 900 δολάρια. Ένα ακόμα ultrabook που είχε ανακοινωθεί τον Μάιο, το HP EliteBook Folio 9470m με οθόνη 14 ιντσών και επεξεργαστή Intel Ivy Bridge, θα κυκλοφορήσει στις 26 Οκτωβρίου στην τιμή των 1.050 δολαρίων, 100 δολάρια χαμηλότερα από την αρχική τιμή που είχε ανακοινώσει η εταιρεία.
Για τους χρήστες υπολογιστών, το HP Phoenix H9 desktop PC, με επεξεργαστή Intel Ivy Bridge και κάρτα γραφικών της Intel ή της AMD είναι ήδη διαθέσιμο στην αμερικάνικη αγορά στα 900 δολάρια.
Για τους λιγότερο απαιτητικούς χρήστες τώρα, το HP Pavilion dm1, ένας από τους κύριους ανταγωνιστές του Chromebook, φαίνεται πως θα αναβαθμιστεί στα Windows 8, διατηρώντας τα ίδια χαρακτηριστικά του (Core i3 ή AMD E-300/E-450). Θα κυκλοφορήσει στην τιμή των 500 δολαρίων.
Η HP πάντως δεν έχει ακόμα αποκαλύψει την τιμή του ElitePad 900, ενός tablet με επεξεργαστή Intel Clover Trail και μνήμη 2GB RAM που θα προορίζεται κυρίως για επαγγελματική χρήση. Το μόνο που είπε είναι πως η συσκευή θα κυκλοφορήσει στις αρχές του επόμενου έτους και οι αγοραστές της θα λάβουν 50GB δωρεάν αποθηκευτικό χώρο στο «cloud».
 Η HP ανακοίνωσε τις τιμές των νέων συσκευών της
http://troktiko.eu/2012/10/h-hp-anakoinose-tis-times-ton-neon-suskeuon-ths/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...