Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Ποιος είναι ο Φώτης Παπαθεοδώρου που έκανε πρόταση γάμου στην Εβελίνα Παπούλια;

Ποιος είναι ο Φώτης Παπαθεοδώρου που έκανε πρόταση γάμου στην Εβελίνα Παπούλια; Μετράνε 4 χρόνια σχέσης..


Στιγμές μεγάλου έρωτα κι ευτυχίας ζει τα τελευταία τέσσερα περίπου χρόνια η Εβελίνα Παπούλια στο πλευρό του αγαπημένου της, Φώτη Παπαθεοδώρου. Το ζευγάρι γνωρίστηκε όταν δούλευαν και οι δυο στην ίδια θεατρική παράσταση, «Blood Brothers». Η Εβελίνα Παπούλια είχε αναλάβει τις χορογραφίες και ο Φώτης Παπαθεοδώρου εργαζόταν εκεί ως ηχολήπτης.
Ηclass="fullpost"> σχέση τους ξεκίνησε λίγους μήνες μετά τη γνωριμία και στάθηκε αφορμή για την επαγγελματική ενασχόληση της ηθοποιού με το τραγούδι, μιας και ο αγαπημένος της είναι μπασίστας. Η Εβελίνα Παπούλια εδώ και δύο περίπου χρόνια είναι ενεργό μέλος της «Zand the band», στην οποία μπάσο παίζει ο Φώτης. Μάλιστα, τον τελευταίο ενάμισι χρόνο, στις περισσότερες θεατρικές παραστάσεις στις οποίες πρωταγωνιστεί η ηθοποιός, συμμετέχει η μπάντα.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Εβελίνα έχει εμφανιστεί ως guest star στις εμφανίσεις των «Zand the band» σε μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης. Τον περασμένο Απρίλιο, η Εβελίνα Παπούλια δοκίμασε τις δυνάμεις της στη σκηνοθεσία στην παράσταση «Η Δίψα» που ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη, με την ίδια και τον αγαπημένο της να κρατούν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, μεταξύ άλλων.

Η μεγάλη αλλαγή στη σχέση τους ήρθε το Μάρτιο του 2011, ανήμερα των γενεθλίων της ηθοποιού, στις 25 Μαρτίου. Εκείνη την ημέρα ο Φώτης της χάρισε ένα λαμπερό μονόπετρο, θέλοντας έτσι να επισημοποιήσει τη σχέση τους και της ζήτησε να γίνει γυναίκα του.

Η Εβελίνα Παπούλια ήταν παντρεμένη με τον σκηνοθέτη Παναγιώτη Κράβα. Ο γάμος είχε γίνει στη Σκωτία τον Ιούνιο του 2008 μετά από πέντε χρόνια σχέσης, αλλά χώρισαν λίγο καιρό μετά και το διαζύγιο εκδόθηκε το 2010.
Το ζευγάρι είναι μαζί και ευτυχισμένο, αλλά η ηθοποιός δεν σκοπεύει να προχωρήσει, τουλάχιστον άμεσα, σε ένα νέο γάμο.
 
http://www.pinnokio.gr/arthro/poios-einai-o-fwths-papatheodwroy-poy-ekane-protash-gamoy-sthn-ebelina-papoylia

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...