Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Τρομακτικό: Σκότωνε αρπακτικά για να τα χρησιμοποιεί ως σκιάχτρα!

 Τρομακτικό: Σκότωνε αρπακτικά για να τα χρησιμοποιεί ως σκιάχτρα!
Κάτοικος της περιοχής του Καστελίου Πεδιάδος μετά από ανώνυμες καταγγελίες που έγιναν στο Ελληνικό Κέντρο Περίθαλψης Αγρίων Ζώων Κρήτης διαπιστώθηκε ότι είχε αιχμαλωτίσει παράνομα ένα γεράκι, το οποίο θα σκότωνε για να το ταριχεύσει και να το χρησιμοποιήσει ως σκιάχτρο σε κοτέτσι.
Μετά από έρευνα που πραγματοποίησε το Δασαρχείο και η Θηροφυλακή ο δράστης συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι και οδηγείται τώρα στο Α.Τ. Χερσονήσου για τα περαιτέρω και το άγριο πτηνό κατασχέθηκε.
Ο συγκεκριμένος άντρας σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στο Ε.Κ.Π.Α.Ζ. συνήθιζε να αιχμαλωτίζει νεοσσούς. Τους εξέτρεφε κάτω από άθλιες συνθήκες και στη συνέχεια τους σκότωνε για να χρησιμοποιήσει τα βαλσαμωμένα πτώματα ως σκιάχτρα. Τα οποία στη συνέχεια μοίραζε σε άλλους για να τα βάλουν σε κοτέτσια. Ενδεχομένως και να τα πουλούσε, αλλά αυτό μένει να αποδειχτεί στο δικαστήριο, αναφέρει το thebest.gr
Εκ μέρους του Ε.Κ.Π.Α.Ζ. η Γεωργία Στεφανάκη τονίζει «Ευχαριστούμε από καρδιάς τον δασοφύλακα Γιώργο Δανελάκη και τον θηροφύλακα Σπύρο Νυστικάκη για την άμεση ανταπόκρισή τους στην έκκληση του Ελληνικού Κέντρου Περίθαλψης Αγρίων Ζώων, και για τη συμβολή τους στην κατάσχεση του πουλιού και στη σύλληψη του εγκληματία, ο οποίος οδηγείται αυτή τη στιγμή στην Αστυνομία!
Σε συνεργασία με τη Δασική Υπηρεσία και την Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή θα συνεχίσουμε να προβαίνουμε στη κατάσχεση ζώων και πουλιών της άγριας πανίδας που ζουν υπό αιχμαλωσία ακόμα και αν πρόκειται για ταριχευμένα πτώματα.
Και τα βαλσαμωμένα θα κατάσχονται και θα σχηματίζεται δικογραφία με μηνυτήρια αναφορά από το Ε.Κ.Π.Α.Ζ. για την απόδοση ευθυνών».

http://troktiko.eu/2012/10/tromaktiko-skotone-arpaktika-gia-na-ta-chrhsimopoiei-os-skiachtra/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...