Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ σε Νίκο Αλιάγα: Ο πατέρας μου με χτυπούσε συχνά!


Ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια, ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ Arnold Schwartzeneger άνοιξε την καρδιά του και αποκάλυψε τα δύσκολα παιδικά χρόνια που βιώσε, όσα ονειρεύτηκε και πως κατέληξε να εμπλακεί με την....


πολιτική. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Νίκο Αλιάγα δεν δίστασε να ομολογήσει πως η ζωή του στην Αυστρία ήταν σκληρή και δεν ένιωσε ποτέ ευτυχισμένος.

Μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν ήμουν ευτυχισμένος στην παιδική μου ηλικία. Μεγάλωσα με δύσκολο τρόπο. Ο πατέρας μου με χτυπούσε συχνά».

Και συνέχισε: «Ήθελα πολύ να ξεφύγω από τη νοοτροπία του χωριού που μεγάλωσα. Όταν είδα τις εικόνες των stars του Hollywood, πήρα την απόφαση να φύγω από την Αυστρία. Και το κατάφερα! Πιστεύω ότι αν δουλέψεις πολύ, μπορείς να καταφέρεις πολλά». Ο Schwartzeneger δεν έκρυψε, όμως, και την φιλόδοξη πτυχή του χαρακτήρα του: "Ήμουν πάντα πολύ φιλόδοξος. Είχα μεγάλα όνειρα για μένα».

Παράλληλα έδωσε και πληροφορίες σχετικά με το ότι αυτή την περίοδο ετοιμάζει την αυτοβιογραφία του.
 
http://www.trelokouneli.gr/2012/10/blog-post_7097.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...