Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Φοιτήτρια αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή της στις Εστίες Ξάνθης!


Απόπειρα αυτοκτονίας μέσα στο δωμάτιο της στις Φοιτητικές Εστίες Ξάνθης έκανε μια νεαρή φοιτήτρια πριν από μερικές ημέρες. Όπως αναφέρουν φοιτητές του ΔΠΘ Ξάνθης.. στο ThrakiToday.com το περιστατικό έχει αναστατώσει τη φοιτητική κοινότητα, καθώς όπως έγινε γνωστό η φοιτήτρια είχε κλειδωθεί στο δωμάτιο της στις Εστίες επιχειρώντας να βάλει τέλος στη ζωή της, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

Γείτονες, που διαμένουν σε διπλανά δωμάτια στις Εστίες βλέποντας τη νεαρή φοιτήτρια να έχει απομονωθεί για μέρες μέσα στο δωμάτιο της αρχικά ανησύχησαν προσπαθώντας να έρθουν σε επαφή μαζί της. Ωστόσο η ίδια είχε κλειδωθεί μέσα στο δωμάτιο χωρίς να δίνει σημεία ζωής. Άμεσα ενημερώθηκαν οι υπεύθυνοι επιτηρητές των Εστιών οι οποίοι και άνοιξαν την πόρτα του δωματίου, αντικρίζοντας τη φοιτήτρια αιμόφυρτη, τραυματισμένη από ένα μαχαίρι με το οποίο αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή της.

Άμεσα η φοιτήτρια διακομίστηκε στο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται μέχρι και σήμερα χωρίς να βρίσκεται σε κίνδυνο η ζωή της. Η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης δεν προχώρησε στην έκδοση σχετικής ανακοίνωσης για το περιστατικό, παρά το γεγονός πως αυτό έλαβε χώρα πριν από περίπου μια εβδομάδα, ενώ από τη μεριά τους οι φοιτητές κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για αντίστοιχα περιστατικά.
thrakitoday.com
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2012/10/blog-post_2074.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...