Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Οι κάτοχοι κινητών Blackberry κοκκινίζουν από ντροπή


Η εποχή που οι κάτοχοι συσκευών Blackberry έβγαζαν επιδεικτικά το κινητό τους τηλέφωνο για να φανερώσουν στους κοινούς θνητούς την υψηλή κοινωνική τους θέση και το πόσο πολυάσχολοι είναι, αποτελεί...
παρελθόν.

Τη Δευτέρα, η New York Times, ρώτησε μερικούς από τους εναπομείναντες κατόχους για το πώς αισθάνονται για τη συσκευή τους και οι ίδιοι δήλωσαν ότι ντρέπονται να την βγάλουν έξω και να τη δει ο κόσμος.
Όπως μεταφέρει η Le Monde, η κυρία Crosby, που ασχολείται με το εμπόριο στο Λος Άντζελες, ισχυρίζεται ότι σταμάτησε να βγάζει δημόσια το Blackberry της, όταν παρευρίσκεται σε κάποια βραδιά cocktail ή σε κάποιο συνέδριο. Το κρύβει συνήθως κάτω από το iPad της, όταν είναι παρούσα σε κάποιο επαγγελματικό ραντεβού, υπό το φόβο ότι θα την κατακρίνουν.

Η 28χρονη Victoria Gossage, υπεύθυνη μάρκετινγκ, δηλώνει ότι πρόσφατα αισθάνθηκε ταπεινωμένη όταν ρώτησε στην υποδοχή ενός club στη Νέα Υόρκη, για φορτιστή του κινητού της τηλεφώνου. Μόλις ο υπεύθυνος είδε τη συσκευή απάντησε υποτιμητικά «Α όχι, όχι για αυτό».

Όλα δείχνουν ότι το πρεστίζ της Blackberry κοντεύει να εκλείψει, καθώς όλο και περισσότερες εταιρείες εγκαταλείπουν τις συσκευές αυτές για χάρη του iPhone, το οποίο θεωρείται ως η καλύτερη λύση για τις επαγγελματικές υποχρεώσεις των υπαλλήλων.

Σημειώνεται ότι πρόσφατα ο Λευκός Οίκος εξοπλίστηκε με τις σύγχρονες συσκευές της Apple.

lifo.gr
 http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2012/10/blackberry.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...