Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Samsung θα εκθρονίσει την Apple στο βασίλειο των Smartphones;

Τρέχουν «με χίλια» οι Κορεάτες
O κορεάτικος γίγαντας smartphone και όχι μόνο, Samsung ανακοίνωσε τα κέρδη του τρίτου τριμήνου του 2011, παρέχοντας μια ματιά στο πόσο καλά πάει η εταιρεία στον τομέα των ηλεκτρονικών, ημιαγωγών και των
τηλεπικοινωνιών, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι, αν και τα κέρδη σε αυτούς μειώθηκαν το τρίμηνο, οι πωλήσεις smartphone βοήθησαν στο να εξασφαλίσει ρεκόρ κερδών.

Με τη ζήτηση για ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης να αρχίζει να επιβραδύνεται, η Samsung εμφάνισε καθαρά κέρδη της 3,09 εκατομμυρίων δολαρίων, μεταξύ Ιουλίου και Σεπτεμβρίου, δηλαδή μία μείωση της τάξης του 23% από πέρυσι.

Τα αποτελέσματα δείχνουν τώρα ότι η Samsung έχει ξεπεράσει την Apple και οδεύει στο να να καταστεί ο κυριότερος κατασκευαστής smartphone στον κόσμο, με τις πωλήσεις στο τμήμα τηλεπικοινωνιών να βλέπουν μία αύξηση 300% από πέρυσι και 40% αύξηση από το δεύτερο τρίμηνο.

Αναλυτές πιστεύουν ότι η Samsung θα πρέπει να έχει αποστείλει σχεδόν 27 εκατομμύρια smartphones στο τελευταίο τρίμηνο, ξεπερνώντας τα 17,07 εκατ. της Apple.

Η Samsung συνεχίζει να ενισχύει το φάσμα των Android και Windows Phone συσκευών, εξασφαλίζοντας ότι θα διατίθενται στην αγορά σε όλη την γκάμα καταναλωτών υπό την έννοια της αγοραστικής δύναμης.

Η εταιρεία μάλιστα αναμένει τα κέρδη της να αυξηθούν και άλλο το τέταρτο τρίμηνο, καθώς επικεντρώνεται στα τμήματα του κινητής τηλεφωνίας και ημιαγωγών της. Παράλληλα παραμένει ένας από τους βασικούς προμηθευτές του αντίπαλου δέους, Apple, παρά τις μεταξύ τους δικαστικές διαμάχες.

proho.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...