Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Red Bull και πάλι ο Vettel και στην Ινδία!

H Red Bull και ο Vettel πήραν για ακόμη έναν αγώνα, τον 11ο για φέτος, την καρό σημαία. Ο Vettel αυτό το ΣΚ πήρε τα πάντα στο Νέο Δελχί, Pole position, ταχύτερο γύρο, νίκη) και έφυγε από την Ινδία ως ο απόλυτος νικητής. Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Jenson Button ενώ στην τρίτη ο Fernando Alonso. Στην τέταρτη ο Mark Webber, στην 5η ο Michael Schumacher, στην 6η ο Nico Rosberg, στην 7η ο Lewis Hamilton, στην 8η ο Jaime Alguersuari, στην 9η ο Adrian Sutil και στην 10η ο Sergio Perez.
Στην εκκίνηση του αγώνα ο Rubens Barrichello έχασε την μπροστά του πτέρυγα και μπήκε στα pit μαζί με τους Paul Di Resta, Sergio Perez, Jarno Trulli και Jerome D’ Ambrosio, ενώ οι Kamui Kobayashi και Timo Glock εγκατέλειψαν.

Αξίζει να σημειωθεί η κόντρα Massa-Hamilton στον 16ο γύρο όταν ο Hamilton πήρε την εσωτερική του Βραζιλιάνου με αποτέλεσμα ο μπροστά αριστερός τροχός του Massa να βρει με τον μπροστά δεξί του Hamilton. Ο Massa έκανε ένα μεγαλοπρεπέστατο τετ-α-κε και ο Hamilton έσπασε την μπροστά του πτέρυγα. Οι αγωνοδίκες έδωσαν ποινή διέλευσης από τα pit στον Βραζιλιάνο, αφού αυτόν θεώρησαν υπαίτιο. Ο Massa αφού έκτισε την ποινή του, στον επόμενο γύρο μπήκε στα pit για να βάλει την σκληρή γόμα, αλλάζοντας ταυτόχρονα και την μπροστά πτέρυγα. Το τέλος του αγώνα του Massa ήρθε στον επόμενο γύρο, αφού όπως και χθες, έτσι και σήμερα, έσπασε η μπροστά ανάρτηση του, εγκαταλείποντας. Στη συνέχεια δεν είδαμε μάχες και έτσι ο Vettel πήρε την 11η νίκη του για φέτος. Ταχύτερος γύρος από τον πρωταθλητή με 1:27.249 στον 6ο γύρο.

Σε ότι αφορά το πρωτάθλημα των οδηγών, ο Sebastian Vettel έχει 374 βαθμούς, ακολουθεί o Jenson Button με 240 βαθμούς και στην 3η ο Fernando Alonso 227 βαθμούς. Στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών η RedBull έχει 595 βαθμούς, ακολουθεί η McLaren με 442 και στην 3η θέση η Ferrari με 325.

Επόμενο Grand Prix στο Abu Dhabi, το τριήμερο 11-13 Νοεμβρίου. Αναλυτικά τα αποτελέσματα του αγώνα και οι βαθμολογίες τόσο των οδηγών όσο και των κατασκευαστών στη συνέχεια.

http://www.autoblog.gr/2011/10/30/indian-grand-prix-vettel-again/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...