Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Η Φόρμουλα 1 πάει Ινδία ι με τον 17ο γύρο της σεζόν

 
Ύστερα από δύο εβδομάδες διακοπής το πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1 επιστρέφει με τον 17ο γύρο της σεζόν στην καινούρια πίστα της Ινδίας. Ομάδες και πιλότοι ταξιδεύουν στο άγνωστο, αφού για πρώτη φορά θα φιλοξενηθούν στο εν λόγω σιρκουί. Η καινούρια πίστα βρίσκεται λίγο έξω (25 χιλιόμετρα) από το Νέο Δελχί και το όνομα της είναι Buddh International Circuit. Η FIA έχει αποφασίσει οι πιλότοι να έχουν στη διάθεσή τους, δύο ζώνες ενεργοποίησης του συστήματος των κινούμενων αεροτομών, DRS.
Η πίστα σε αριθμούς
Το μήκος της πίστας είναι 5.125 μ., ενώ οι πιλότοι συνολικά θα διανύσουν 307.249 μέτρα. Ο νικητής θα αναδειχθεί μετά από 60 γύρους, έχοντας «δοκιμαστεί» σε 16 στροφές, εννιά με δεξιά φορά και εφτά με αριστερή.
Η πίστα της Ινδίας μοιάζει να είναι χωρισμένη σε δύο τμήματα, με το ένα να αποτελείται από μεγάλες ευθείες και το άλλο από μικρές στροφές. Η τρίτη στροφή είναι το πιο αργό σημείο του σιρκουί, δεδομένου ότι το… κοντέρ γράφει 80χλμ. την ώρα με τους πιλότους να έχουν δευτέρα στο κιβώτιο ταχυτήτων.
Στον αντίποδα βρίσκεται η 12η στροφή, αφού είναι το πιο γρήγορο σημείο (255 χλμ. την ώρα).
Το ντεμπούτο της καινούριας πίστας θα γίνει χωρίς ιδιαίτερο άγχος, αφού πλέον τα πρωταθλήματα έχουν πάει στις Red Bull.


Πηγή: sportfm.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...