Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Και η Google πιθανός αγοραστής της Yahoo


Πριν λίγες μέρες είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι η Microsoft... σκεφτόταν να καταθέσει πρόταση για την εξαγορά της Yahoo, και τώρα νέες φήμες θέλουν και την Google να ενδιαφέρεται για την προβληματική εταιρεία...
Η Wall Street Journal ανέφερε ότι η Google έχει αναθέσει σε τουλάχιστον δύο ιδιωτικές αναλυτικές εταιρείες αξιολογήσεων, να συντάξουν μία προσφορά εξαγοράς για την Yahoo, επισημαίνοντας ωστόσο ότι τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα και καμία επίσημη πρόταση δεν έχει συνταχθεί μέχρι τώρα.

Τα σενάρια πώλησης της εταιρείας ξεκίνησαν να κάνουν το γύρω τους αμέσως μετά την απόλυση της CEO της, Carol Bartz. H Microsoft, αποτελεί σίγουρα ένα από τα μεγάλα ονόματα που έχει αναφερθεί ως ενδιαφερόμενη αγοραστής, ενώ έχει ακουστεί και αυτό της AOL. Κάποιες άλλες αναφορές κάνουν λόγο για την τμηματική εξαγορά της εταιρείας από την Ασιατική αγορά. Παρόλα αυτά δεν έχει ανατεθεί ακόμα σε κάποιον νέο η θέση του CEO.

Το γεγονός ότι η Yahoo, δεν μπορεί προς το παρόν να σταθεροποιήσει τη θέση της στην διαδικτυακή αγορά, αποτελεί ένα πολύ λογικό βήμα. Από την άλλη η εμπλοκή της Google σε μία τέτοια εξαγορά θα σηματοδοτούσε μία αρκετά εξονυχιστική έρευνα από τις αρχές ανταγωνισμού.

http://www.on-news.gr/2011/10/google-yahoo.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...