Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Πρώτη η Nokia στις πωλήσεις κινητών παγκοσμίως…

Σας είχαμε μιλήσει για τα οικονομικά αποτελέσματα των εταιριών που αφορούσαν το 3ο τρίμηνο του 2011 και πιο συγκεκριμένα στον χώρο των smartphones, όπου η Samsung έχει την πρωτοκαθεδρία.
Η IDC διέρρευσε την προηγούμενη Παρασκευή τα συγκεντρωτικά στοιχεία για τις πωλήσεις κινητών τηλεφώνων (όχι μόνο smartphones) σε όλο τον κόσμο και πιο συγκεκριμένα τις 5 πρώτες εταιρίες, καθώς και τα ποσοστά τους. Δείτε λοιπόν:


Σύμφωνα με το γράφημα, η Nokia καλά κρατεί, και το ξέρει. Οι πωλήσεις της στον αναπτυσσόμενο κόσμο, θα την κρατήσουν ακόμα πιο δυνατή τα επόμενα τρίμηνα και αναμένεται να ανακάμψει τις απώλειες που είχε από το αντίστοιχο τρίμηνο πέρυσι.

Η Samsung που μπορεί να καυχιέται ότι είναι η πρώτη εταιρία σε πωλήσεις smartphones, διατηρεί την δεύτερη θέση, έχοντας πουλήσει 87,8 εκατομμύρια συσκευές. Οι εκπλήξεις; Η μεγάλη πτώση σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2010 για την LG (-25.7%), αλλά και το outsider, η ΖΤΕ που άφησε την Apple στην 5η θέση παγκοσμίως και παρουσίασε αύξηση σε σχέση με πέρυσι, της τάξης του 57,9%!

Well… αν παραξενευτήκατε που η Nokia στο event της, παρουσίασε με τόσο καμάρι τα Asha, τώρα ξέρετε γιατί. Πέρα από τα trendy λειτουργικά και το άγχος του δυτικού κόσμου για τις αναβαθμίσεις τους, οι αριθμοί δείχνουν πως η οικονομία βρίσκεται αλλού: στον αναπτυσσόμενο κόσμο.

http://www.engadget.com
http://www.digitallife.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...