Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Ολυμπιακός - ΟΦΗ 2-2


Μετά τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, ο ΟΦΗ έκανε την έκπληξη και με τον Πρωταθλητή Ελλάδας Ολυμπιακό, αφού έφυγε με 2-2 από το "Καραϊσκάκης" και ενώ βρέθηκε να χάνει με 2-0.



Την πρώτη του εντός έδρας γκέλα στο πρωτάθλημα έκανε ο Ολυμπιακός και ήταν η πρώτη στη δεύτερη θητεία του Ερνέστο Βαλβέρδε στον "ερυθρόλευκο" πάγκο.

Οι Πειραιώτες πάντως τίμησαν την ιστορία τους, αφού πριν τη σέντρα του ματς τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Λεωνίδα Ανδριανόπουλου, ενώ από τα μεγάφωνα ακούστηκε ο πρώτος ύμνος της ομάδας. Φυσικά και οι οπαδοί δεν ξέχασαν τον κυρ Λεωνίδα και είχαν αρκετά πανό με τα οποία αποχαιρέτησαν τον άνθρωποι που μαζί με τ' αδέρφια του ίδρυσε τον Ολυμπιακό.

Αξίζει να σημειωθεί πως γι' άλλη μια φορά, σε ελληνικά γήπεδα ακούσαμε πολιτικά συνθήματα. Για την ακρίβεια συνθήματα κατά των πολιτικών. Δεν έλειψαν και τα πανό τα οποία ήταν η αφορμή για να καθυστερήσει η σέντρα στο δεύτερο μέρος. Ένα απ' αυτά έγραφε: "Αλήτες, προδότες πολιτικοί. Θα κάψουμε και εσάς και τη βουλή". Τα υπόλοιπα δεν μπορούμε να τα γράψουμε...

sport24.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...