Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Προσχώρησε στο ΛΑ.Ο.Σ. η Μ. Μπουκουβάλα

Την προσχώρηση της Μαρίας Μπουκουβάλα -ιατρός, μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά και πολιτευτής στην ίδια Περιφέρεια με τη ΝΔ- στις τάξεις του ΛΑ.Ο.Σ., ανακοίνωσε ο πρόεδρος του κόμματος Γ. Καρατζαφέρης.







«Με εξαιρετική χαρά στο ΛΑ.Ο.Σ, υποδεχόμαστε την ιατρό, κ. Μ. Μπουκουβάλα. Η κ. Μπουκουβάλα είναι αιρετό μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά, πολιτευτής στην ίδια Περιφέρεια με την ΝΔ, και από σήμερα θα δώσει την καλή μάχη μαζί με τον ΛΑ.Ο.Σ. Είναι μία από τις πλέον σοβαρές και υπεύθυνες γυναικείες παρουσίες που νομίζω ότι θα τονώσει και θα αυξήσει το μεγάλο κοινωνικό ρεύμα που έχουμε στον Πειραιά. Καλώς ήλθατε στην ομάδα μας», δήλωσε ο κ. Καρατζαφέρης υποδεχόμενος την κ. Μπουκουβάλα στο κόμμα του.

«Είναι μεγάλη μου τιμή να μετέχω στην ομάδα του ΛΑ.Ο.Σ.», απάντησε η κ. Μπουκουβάλα και συμπλήρωσε: «Είναι τιμή μου η ευκαιρία που μου δίνεται να υπηρετήσω την πατρίδα μου, την Ελλάδα, την Ορθοδοξία και να προσφέρω ό,τι καλύτερο μπορώ στο λαό μας που δοκιμάζεται αυτές τις δύσκολες μέρες. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την τιμή που μου κάνατε και εύχομαι να φανώ αντάξια των προσδοκιών σας».

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=405386&cid=6

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...