Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Κλείνει το Newzbin2 έπειτα από δικαστική απόφαση

Κλείνει γνωστό site «πειρατικών» αρχείων έπειτα από δικαστική απόφαση
Πρόκειται για μια απόφαση που ενδεχομένως θα αλλάξει αρκετά πράγματα στο file sharing στο διαδίκτυο. Ανώτατο δικαστήριο στo Λονδίνο αποφάσισε το οριστικό μπλοκάρισμα του site Newzbin2 και απέστειλε σχετική εντολή στον μεγαλύτερο internet provider στην Μεγάλη Βρετανία (το BT), προκειμένου να διακόψει μέσα στις επόμενες 14 ημέρες την πρόσβαση στον ιστότοπο.

To βρετανικό δικαστήριο έκανε δεκτές τις καταγγελίες των στούντιο του Hollywood, ότι το site Newzbin2 έχει σημαντικά κέρδη σε βάρος μάλιστα των κινηματογραφικών εταιρειών.

Σύμφωνα με τη χθεσινή απόφαση λοιπόν οι χρήστες δεν θα μπορούν πλέον να συνδέονται στον ιστότοπο που φιλοξενούσε αρχεία για ''παράνομο'' και μη ''διαμοιρασμό'' (κάτι σαν τα γνωστά torrents). Αξίζει να σημειώσουμε ότι υπήρχε μια κόντρα μεταξύ της εταιρείας BT και των στούντιο, καθώς ο παροχέας του internet υπολογίζει ότι θα έχει ζημιές από τη συγκεκριμένη απόφαση, αλλά τελικά το αίτημα για αποζημίωση απορρίφθηκε.

Όπως λοιπόν γίνεται κατανοητό η συγκεκριμένη επίσημη δικαστική απόφαση αλλάζει τα δεδομένα στο ''κατέβασμα'' ταινιών και μουσικής από το internet και δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν και άλλες χώρες το παράδειγμα της Βρετανίας.

http://www.mediagate.gr/
http://tnsite.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...