Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Ο Πούτιν απειλεί την Τουρκία – «Θα μετανιώσει πολλές φορές γι” αυτό που έκανε!»

Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν ουσιαστικά προανήγγειλε κλιμάκωση των κυρώσεων εναντίον της Τουρκίας μετά την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού Su-24 από τουρκικά F-16.
Μιλώντας στη Δούμα, ο Πούτιν είπε ότι «η Τουρκία θα μετανιώσει πολλές φορές γι” αυτό που έκανε! Η απάντηση της Μόσχας στην κατάρριψη δεν θα είναι μόνο να αφήσει την Τουρκία χωρίς ντομάτες ή με μέτρα κατά των τουρκικών επιχειρήσεων στη Ρωσία», συμπληρώνοντας ότι «ο Αλλάχ αποφάσισε να τιμωρήσει τους Τούρκους ηγέτες κάνοντάς τους να χάσουν το μυαλό τους»!
Είπε ακόμα ότι «οι όποιες διαφορές και αντιπαραθέσεις με την Τουρκία μπορούσαν να λυθούν με άλλους τρόπους. Ακόμα δεν έχω καταλάβει για ποιο λόγο οι Τούρκοι κατέρριψαν το ρωσικό αεροσκάφος», τόνισε ωστόσο ότι «δεν θα απαντήσουμε με όπλα στην Τουρκία, μην περιμένετε από τη Ρωσία νευρικές και υστερικές αντιδράσεις».
Οσο για τις διασυνδέσεις Ερντογάν – ISIS που ισχυρίζεται ότι υπάρχουν, είπε πως «ξέρουμε ποιος ωφελείται από το λαθρεμπόριο πετρελαίου και ποιος οδηγεί στη στρατολόγηση κι άλλων τρομοκρατών. Ξέρουμε, για παράδειγμα, ποιος γεμίζει τις τσέπες τους (σ.σ.: των τρομοκρατών) με χρήματα και ποιος επιτρέπει στους τρομοκράτες να επωφελούνται από το λαθρεμπόριο καυσίμων που γίνεται στα σύνορα Τουρκίας – Ρωσίας. Και αυτά τα χρήματα οι τρομοκράτες τα χρησιμοποιούν για να αγοράζουν όπλα και να οργανώνουν επιθέσεις εναντίον των ανθρώπων, όπως συνέβη στη Γαλλία, στον Λίβανο και στο Μάλι».
Ωστόσο, αμέσως μετά υπογράμμισε ότι «οι Τούρκοι πολίτες είναι ευγενικοί, σκληρά εργαζόμενοι και ταλαντούχοι. Εχουμε πολλούς και καλούς φίλους από τα παλιά στην Τουρκία. Και πρέπει να ξέρουν ότι δεν τους εξομοιώνουμε με την τουρκική ηγεσία, που είναι ευθέως υπεύθυνη για τον θάνατο των ανθρώπων μας στην Τουρκία».

http://www.trelokouneli.gr/o-poutin-apili-tin-tourkia-tha-metaniosi-polles-fores-gi-afto-pou-ekane/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...