Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Μαρία Τζελέπη: Νικήθηκε από τον καρκίνο στα 31 χρόνια της

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός Μαρία Τζελέπη νικήθηκε από τον καρκίνο στα 31 χρόνια της και άφησε την τελευταία της πνοή τα Χριστούγεννα.
Η Ξάνθη θρηνεί για τον χαμό της Μαρίας Τζελέπη. Η ραδιοφωνική παραγωγός, ηθοποιός της Θρακικής Σκηνής και τραγουδίστρια «έφυγε» σε ηλικία 31 ετών σε νοσοκομείο της Γερμανίας, χτυπημένη από τον καρκίνο.
Το γελαστό κορίτσι αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας από τον περασμένο Μάιο, το οποίο και πάλεψε με θάρρος και δύναμη.
Στο πλευρό της ήταν από την πρώτη στιγμή οι γονείς της, οι οποίοι μετέβησαν στη Γερμανία αμέσως μόλις ενημερώθηκαν για την περιπέτεια την οποία είχε να αντιμετωπίσει. Φύλακας «άγγελός» της, ο σύζυγός της, πρώην ποδοσφαιριστής του Ορφέα Ξάνθης, Τάσος Τηλαβερίδης.
Εξέταση ρουτίνας
Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Νοέμβριο του 2014 και με τη νέα χρονιά αποφάσισε να κάνει μια νέα αρχή στη Γερμανία, όπου βρισκόταν ήδη ο αδελφός του Τάσου. Ολα κυλούσαν ήρεμα, μέχρι που μια εξέταση ρουτίνας τον Μάιο αποκάλυψε το πρόβλημα της όμορφης Μαρίας. Η μάχη ήταν δύσκολη, όμως εκείνη είχε μέσα της κουράγιο και δύναμη και πολέμησε στα ίσα τον εχθρό της. Ωστόσο, δεν τα κατάφερε.


Η κηδεία της χαμογελαστής κοπέλας θα γίνει τις επόμενες μέρες -και μόλις ολοκληρωθούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες- στην ιδιαίτερη πατρίδα της, στο Αβατο Ξάνθης.
Να πούμε ότι η Μαρία ξεκίνησε να εργάζεται στο ραδιόφωνο σε ηλικία 16 ετών, ενώ στα 18 της έκανε τα πρώτα βήματα στην τηλεόραση παρουσιάζοντας εκπομπές και δελτία ειδήσεων σε κανάλι της Ξάνθης. Ωστόσο, ως ηθοποιός της Θρακικής Θεατρικής Σκηνής, τραγουδούσε στις γιορτές της Παλιάς Πόλης, αποκαλύπτοντας έτσι το ταλέντο της. Ως τραγουδίστρια είχε συνεργαστεί με τον Νίκο Κουρκούλη, την Κέλλυ Κελεκίδου, τον Κώστα Μαρτάκη αλλά και τον Νίκο Οικονομόπουλο. Στο παρελθόν υπήρξε και παρουσιάστρια των καλλιστείων για την ανάδειξη της Σταρ Θράκη.








 http://www.madata.gr/epikairotita/social/459417.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...