Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Χιονόπτωση στο Πήλιο: Σε λευκό κλοιό ο Βόλος - Με αλυσίδες από Πορταριά και πάνω η κυκλοφορία [photos]

Επι ποδός οι υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας υπό την Αντιπεριφερειάρχη Δωροθέα Κολυνδρίνη, του δήμου Βόλου και των υπόλοιπων δήμων της Μαγνησίας...

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα καιρικά φαινόμενα, που είχαν προβλεφθεί και από το πρωινό της Τετάρτης εντείνονται σταδιακά στην Μαγνησία και πιο συγκεκριμένα στον ορεινό όγκο του Πηλίου.

Η χιονόπτωση πλήττει το βουνό των κενταύρων από την Πορταριά και πάνω, κομβικό σημείο απ' όπου η Τροχαία υποχρεώνει αυστηρά τους οδηγούς για χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων και επεκτείνεται στα Χάνια, το Καράβωμα μέχρι πριν την Ζαγορά, στην Μακρυράχη, στο Μούρεσι, στον Κισσό, στην Τσαγκαράδα αλλά και στον εσωτερικό δακτύλιο και πιο συγκεκριμένα στον Αγ. Γεώργιο Νηλείας, στον Αγ. Λαυρέντιο, στην Βυζίτσα αλλά και στις Μηλιές. Χιονόπτωση σημειώνεται και στο Κεραμίδι, όπως και στην Ανάβρα Αλμυρού.

Το αρχηγείο της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας, με επικεφαλής την ίδια την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη, έχει στηθεί στην καρδιά του Πηλίου και πιο συγκεκριμένα στα Χάνια, με τα μηχανήματα να ρίχνουν συνεχώς αλάτι, επιχειρώντας έτσι να κρατήσουν ανοιχτό ολόκληρο τον οδικό άξονα του βουνού.

 

 Έκτακτη σύσκεψη στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση του κύματος κακοκαιρίας

Προηγήθηκε έκτακτη σύσκεψη στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, με τον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό να θέτει τις υπηρεσίες των Περιφερειακών Ενοτήτων σε ετοιμότητα, σύμφωνα με το σχετικό σχέδιο αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών, προκειμένου να αντιμετωπιστούν έγκαιρα τα όποια προβλήματα δημιουργηθούν. «Σ' αυτή τη δύσκολη συγκυρία για τη χώρα και παρά τη σημαντική περικοπή των πόρων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, εμείς καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τα όποια προβλήματα δημιουργηθούν», τόνισε ο κ. Κ. Αγοραστός.




Όπως έγινε γνωστό έχει ολοκληρωθεί η προμήθεια αλατιού από την αιρετή Περιφέρεια, το οποίο βρίσκεται σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου, ενώ χειριστές και μηχανήματα βρίσκονται σε επιφυλακή για να παρέμβουν οπουδήποτε υπάρξει ανάγκη.

H Περιφέρεια Θεσσαλίας εφιστά την προσοχή στους οδηγούς και υπενθυμίζει ότι από τώρα και καθ' όλη τη διάρκεια του χειμώνα, θα πρέπει να διαθέτουν απαραιτήτως αντιολισθητικές αλυσίδες στα οχήματά τους. Ιδιαίτερη προσοχή συστήνεται στο κύριο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο, καθώς λόγω του τριημέρου της πρωτοχρονιάς η κίνηση αναμένεται να είναι αυξημένη.

Επίσης η Περιφέρεια Θεσσαλίας επισημαίνει την ανάγκη η Δήμοι να βρίσκονται σε ετοιμότητα ώστε να αντιμετωπίσουν τα όποια φαινόμενα παρουσιαστούν στους τομείς ευθύνης τους. Μάλιστα για το λόγο αυτό πραγματοποιείται σήμερα το μεσημέρι έκτακτη σύσκεψη στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων.

 

http://www.e-volos.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...