Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015

Κώστας Φαλελάκης: Ποιος ήταν ο σύντροφος του Μηνά Χατζησάββα

Ο Κώστας Φαλελάκης βρισκόταν στο πλευρό του Μηνά Χατζησάββα τα τελευταία  χρόνια. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 1991 και ερωτεύτηκαν όταν ο Μηνάς Χατζησάββας του διάβασε ένα ποίημα της Κικής Δημουλά.

Ο Κώστας Φαλελάκης βρισκόταν στο πλευρό του Μηνά Χατζησάββα τα τελευταία  χρόνια. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 1991 και ερωτεύτηκαν όταν ο Μηνάς Χατζησάββας του διάβασε ένα ποίημα της Κικής Δημουλά. Έκτοτε ήταν αχώριστοι, συνοδοιπόροι, μαζί σε θεατρικές παραστάσεις, μαζί σε νυχτερινές εξόδους, παντού μαζί. Ποτέ δεν κρύφτηκαν κάτω από υποκριτικά προσχήματα….

Ο Κώστας Φαλελάκης είναι επίσης ηθοποιός και μάλιστα εξαιρετικά ταλαντούχος. Έχει συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές και θεατρικές παραγωγές. Στην τηλεόραση σίγουρα τον θυμάστε σε σειρές όπως ο «Κόκκινος κύκλος», «10η εντολή», «Εντιμότατοι... κερατάδες» και το «Safe sex». Με τον Μηνά Χατζησάββα είχε συνεργαστεί στη σειρά του Mega “Αναστασία”, αλλά και στην ταινία Mirupafshim.



Είναι άνθρωπος εξαιρετικά χαμηλών τόνων, άνθρωπος που ωστόσο δε δίστασε την ύστατη στιγμή του τελευταίου αποχαιρετισμού στον σύντροφο της ζωής του να ξεσπαθώσει και να μιλήσει για τα ανύπαρκτα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων. Ο αποχαιρετιστήριος λόγος του δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο….

http://www.tff.gr/gallery.asp?catid=36305&subid=2&pubid=130230889&imgid=106759489&page2=1#selectedimg

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...