Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2015

Η Μόσχα σχεδιάζει να κατασκευάσει τουλάχιστον έξι μονάδες πυρηνικής ενέργειας στην Ινδία

Η Ρωσία σχεδιάζει να κατασκευάσει τουλάχιστον έξι μονάδες παραγωγής πυρηνικής ενέργειας στην Ινδία μέσα στα επόμενα 20 χρόνια δήλωσε σήμερα ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, έπειτα από τις συνομιλίες που είχε με τον Ινδό πρωθυπουργό Ναρέντρα Μόντι στην Μόσχα.
Ο Πούτιν τόνισε πως η Μόσχα και το Νέο Δελχί συνεργάζονται με επιτυχία στην κατασκευή πυραύλων τύπου Brahmos και σχεδιάζουν να προχωρήσουν στην παραγωγή ενός νέου τύπου πολεμικών αεροσκαφών και επιβατικού αεροσκάφους.
Σύμφωνα με το κοινό ανακοινωθέν που δόθηκε στη δημοσιότητα σε συνέχεια των συνομιλιών, οι δύο χώρες επαναδιαβεβαίωσαν την κοινή τους αφοσίωση σε περαιτέρω συνεργασία στην εξερεύνηση του διαστήματος, στην κατασκευή πυραύλων και στην κατασκευή μηχανών.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
http://www.capital.gr/story/3091356/i-mosxa-sxediazei-na-kataskeuasei-toulaxiston-exi-monades-purinikis-energeias-stin-india

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...