Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

Μεϊμαράκης: Αν δεν ήταν ο Κυριάκος, θα με στήριζε και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

Βολές κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, στην πρώτη του συνέντευξη μετά τον πρώτο γύρο των εκλογών για την ανάδειξη προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, που παραχώρησε στον ΣΚΑΙ.
Αναφορικά με…

τη στήριξη που παρέχουν στον κ. Μητσοτάκη οι Γεωργιάδης και Τζιτζικώστας, ο υποψήφιος πρόεδρος δεν εμφανίστηκε ανήσυχος, αφήνοντας όμως αιχμές για τη συχνή παρουσία τους στα κανάλια: «Αυτή είναι η θέση τους και αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει πως οι ψηφοφόροι είναι πρόβατα. Επίσης να γνωρίζετε πως ακόμη κι αν δεν εκλεγώ και πάλι φίλοι θα είμαστε. Δεν κάνω συναλλαγές ή άλλου τύπου συζητήσεις. Εγώ δεν έχω το χρόνο να βρίσκομαι όπως οι κύριοι Γεωργιάδης και Μητσοτάκης 5 φορές την ημέρα στα κανάλια».
Απαντώντας στις κατηγορίες που του απηύθυνε ο αντίπαλός του για την προεδρία της ΝΔ, κ. Μητσοτάκης, αλλά και για το γεγονός ότι απείχε από τη χτεσινή ψηφοφορία στη βουλή, ο κ. Μεϊμαράκης είπε: «Θεωρώ προσβλητικό το γεγονός πως ακούγεται από την πλευρά Μητσοτάκη πως ο κύριος Μεϊμαράκης δεν έχει πρόταση. Πρόταση υπάρχει και την έχω αναλύσει από τη Θεσσαλονίκη τον περασμένο Σεπτέμβριο. Το δεύτερο είναι πως κάποιοι μιλούν για την οργάνωση του κόμματος, ενώ είναι γνωστό πως προσωπικά από τα κομματικά απείχα από το 2009, ενώ ο κύριος Μητσοτάκης ο οποίος και το 2015 υπήρξε εκπρόσωπος του κόμματος σήμερα λέει πως δεν του αρέσει η οργάνωση που υπηρέτησε. Επίσης θεωρώ ανεπίτρεπτο το γεγονός πως ενώ ήξερε ο κύριος Μητσοτάκης πως είχα προσωπικούς λόγους εχθές που δεν μου επέτρεψαν να είμαι στη βουλή και γνωρίζει τις θέσεις μου για το σύμφωνο συμβίωσης το οποίο εδώ και καιρό όλος ο κόσμος γνωρίζει πως θα ψήφιζα, βγήκε σήμερα να ζητήσει με τρόπο άκομψο επίσημη τοποθέτησή μου. Μου κάνει δηλαδή μάθημα αυτός που απείχε από την εκλογή του Προέδρου Δημοκρατίας;»
Αναφορικά με το κλίμα που έχει δημιουργηθεί με τις αντεγκλήσεις ανάμεσα στους υποψηφίους ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης τόνισε: «Το επίπεδο διαλόγου και το ήθος θα το προσδιορίσει ο κύριος Μητσοτάκης, αλλά θα απαντώ σε όλα όσα με αφορούν και σε όσα προκαλούμαι. Αν δεν ήταν υποψήφιος ο Κυριάκος πιστεύω πως θα με στήριζε και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Η ανανέωση δεν είναι ίδιον μόνο των νέων ηλικιακά. Είναι ένα ρατσιστικό πολιτικό δίλημμα στο οποίο προσωπικά δεν μετέχω. Βάλαμε και τον κύριο Παπαμιμίκο που είναι κάτω των 40 πέτυχε;»
«Είμαι ο Βαγγέλης ο Μεϊμαράκης, αυτός είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο γιος του πρώην πρωθυπουργού. Μπράβο του και προς τιμήν του. Δεν μπορεί να μιλάει για βαρονίες», σημείωσε.
Παράλληλα τον κατηγόρησε ότι εξελέγη βουλευτής για πρώτη φορά λόγω του ονόματός του, «επειδή λέγεται Μητσοτάκης. Θα εξελέγετο αν δεν λεγόταν Μητσοτάκης; Όχι».

http://www.trelokouneli.gr/me-marakhs-an-den-itan-o-kuriakos-tha-me-stirize-kai-o-konstantinos-mhtsotakhs/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...