Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Ξύπνησε και είδε το γείτονά της να τη βιάζει και να την καταγράφει σε βίντεο

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε μια 22χρονη ανύπαντρη μητέρα στο Newcastle, στην Αγγλία.
H Jessica McDonald επισκέφτηκε για ποτό στο σπίτι του τον γείτονά της και φίλο της Glen Mills.
Μετά από δύο ποτά η 22χρονη αποκοιμήθηκε στον καναπέ. Όταν ξύπνησε βρήκε τον 31χρονο από πάνω της εντελώς γuμvό και άρχισε να ουρλιάζει ενώ προσπάθησε να τον απωθήσει.
Εκείνος όμως την αγνόησε. Συνέχισε να τη βιαζει και παράλληλα την κατέγραφε σε βίντεο με το κινητό του. O Mills τελικά καταδικάστηκε σε φυλάκιση έξι ετών αναφέρει η Daily Mail.
«Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα.Του είπα να σταματήσει αλλά αυτός συνέχισε. Ήμουν σε κατάσταση σοκ αλλά ήξερα ότι έπρεπε να τον απωθήσω από πάνω μου. Δεν μπόρεσα όμως καθώς ήταν δυνατότερος από μένα. Στη συνέχεια καθόταν εκεί σαν να μην είχε συμβεί τίποτα. Ένιωσα απαίσια, με έκανε να αισθάνομαι άθλια» δήλωσε η 22χρονη.
Και πρόσθεσε: «Τον μισώ για όσα έχει κάνει. Το θυμάμαι ακόμα σαν να ήταν χθες. Ήταν σε μια σχέση, ποτέ δεν περίμενα να είναι έτσι. Τώρα φοβάμαι να πλησιάσω τους ανθρώπους γιατί δεν τους εμπιστεύομαι. Προσπαθώ να επικεντρωθώ στην κόρη μου και να είμαι η καλύτερη μαμά. Τώρα που έχει φυλακιστεί νιώθω ότι τρόπο μπορώ να προχωρήσω».
«Αυτό που συνέβη με έχει επηρεάσει πολύ αλλά είμαι πραγματικά χαρούμενη που πήγα στην αστυνομία και αποδόθηκε δικαιοσύνη. Θέλω να προειδοποιήσω τα κορίτσια να είναι σε επιφυλακή. Αυτό μπορεί να συμβεί στον καθένα» κατέληξε η Jessica McDonald και παρότρυνε όσες γυναίκες έχουν δεχτεί επίθεση να το καταγγείλουν στην αστυνομία.

 http://www.trelokouneli.gr/o-apolitos-efialtis-xipnise-ke-ide-to-gitona-tis-na-ti-viazi-ke-na-tin-katagrafi-se-vinteo/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...