Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Πάτρα: 3.000 οι αιτήσεις στο Ειρηνοδικείο των δανειοληπτών για ένταξής τους στο νόμο Κατσέλη

Τρέχουν και δεν φτάνουν μέχρι και το τελευταίο λεπτό οι δανειολήπτες της περιοχής για να...
σώσουν τα σπίτια τους, από τους πλειστηριασμούς και να τα εντάξουν στο νόμο Κατσέλη, η προθεσμία του οποίου με την μορφή που τον γνωρίζουμε να λήγει την Πέμπτη.

Μετά ο νόμος θα παραμείνει σε ισχύ, αλλά η τελευταία τροπολογία της κυβέρνησης, θα αφήσει εκτός πολλούς δανειολήπτες, αφού τα κριτήρια ένταξης θα είναι πολύ αυστηρά και θα γίνονται μόνο με εισοδηματικά όρια.

Αυτή την στιγμή στο Ειρηνοδικείο της Πάτρας, έχουν υποβληθεί περίπου 3.000 αιτήματα, αφού σε ημερήσια βάση ξεπερνούσαν τις 100 οι αιτήσεις.

Από 1ης/1ου/2016, όσοι δεν εντάξουν τις κατοικίες τους στο νόμο Κατσέλη και έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι «από την στιγμή που οι τράπεζες θα ξεκινήσουν τις διαδικασίες κατάσχεσης, δεν θα υπάρχει επιστροφή και τα ακίνητά τους θα τα χάσουν οριστικά και αμετάκλητα», δήλωσε στο patrastimes.gr, το μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Πάτρας που ασχολείται με υποθέσεις κατοικιών, Γιώργος Τσίρης.


 http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2015/12/3000_30.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...