Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2015

Την καταστροφή έσπειραν στις σαουδαραβικές δυνάμεις στην Υεμένη οι Χούτις: Πάνω από 2.000 νεκροί ...


Τρομαχτικές είναι οι απώλειες για την Σαουδική Αραβία στην Υεμένη αφού σύμφωνα με διαρροή από το Υπουργείο Άμυνας της χώρας οι νεκροί στρατιώτες έφτασαν τους 2.000, 4.850 έχουν τραυματιστεί, καταστράφηκαν 450 άρματα μάχης, 4 αμερικανικά ελικόπτερα Apache, 15 στρατιωτικά αεροσκάφη, 3 πλοία από πυραύλους P-15 ενώ οι Χούτις έχουν εξοπλιστεί με βαλλιστικούς πυραύλους Qaher-1 και Τochka από το Ιράν το οποίο έχει στείλει και ειδικές δυνάμεις!
Ο πόλεμος Σαουδικής Αραβίας και Ιράν μαίνεται στην Υεμένη. Οι Χούτις αποδεικνύονται σκληρός αντίπαλος και εξοπλισμένοι πλέον με ιρανικά όπλα έχουν επιφέρει βαριές απώλειες στους αντιπάλους τους.
Χαρακτηριστικό είναι ότι πλέον εξοπλισμένοι και με βαλλιστικούς πυραύλους χτυπάνε αποθήκες καυσίμων και πετρελαίου μέσα στην Σαουδική Αραβία.
Ένας βαλλιστικός πύραυλος διέλυσε τις αποθήκες πετρελαίου της Aramco στην Jizan μετά από μια επίθεση που έπληξε το αεροδρόμιο της πόλης.
Οι Σιίτες της Υεμένης γνωστοί ως Χούτις ελέγχουν την πόλη Al-Khoubah. Πρόκειται για μια πόλη της Σαουδικής Αραβίας κοντά στα σύνορα με την Υεμένη στην Jizan.
Σημαντικό πλήγμα υπέστησαν οι σαουδαραβικές δυνάμεις σήμερα στην Υεμένη όταν δύο βαλλιστικοί πύραυλοι Qaher-I κτύπησαν ισάριθμες στρατιωτικές βάσεις στην επαρχία Ma'rib και στην περιοχή κοντά στα σύνορα με την Σαουδική Αραβία Tawwal. Οι νεκροί σύμφωνα με το ιρανικό πρακτορείο FARS ξεπερνούν τους 200 συμπεριλαμβανομένου προσωπικού εκτός της Σαουδικής Αραβίας, των ΗΑΕ, της Βρετανία και των ΗΠΑ.
«Ένας βαλλιστικός πύραυλος Qaher-I κτύπησε την στρατιωτική βάση al-Safer στην επαρχία Ma'rib σκοτώνοντας 137 άτομα από τις δυνάμεις του συνασπισμού της Σαουδικής Αραβίας, συμπεριλαμβανομένων Σουδανών στρατιωτών, 5 αξιωματικούς των ΗΑΕ, και ξένους στρατιωτικούς  συμβούλους οι οποίοι ήταν πιθανότατα Βρετανοί και Αμερικανοί ενώ καταστρέφηκαν ελικόπτερα Απάτσι και drone», ανέφερε πηγή από την Υεμένη στο FARS.
Η ίδια πηγή ανέφερε πως τα πτώματα των Σαουδαράβων στρατιωτών ήταν απανθρακωμένα.
Ταυτόχρονα ένας άλλος βαλλιστικός πύραυλος κτύπησε την στρατιωτική βάση Tawwal στην διασυνοριακή περιοχή στην επαρχία Jizan σκοτώνοντας τουλάχιστον 70 Σαουδάραβες και τραυματίζοντας 100 ακόμη.
Όπως αναφέρεται οι συγκεκριμένοι πύραυλοι ιρανικής κατασκευής έχουν περιέλθει στην κατοχή του Στρατού της Υεμένης το τελευταίο διάστημα.
Είναι η ουσιαστικά η δεύτερη φορά που χρησιμοποιούνται. Ανάλογη επίθεση είχε πραγματοποιηθεί την περασμένη εβδομάδα όπου και το βίντεο με αποτέλεσμα σύμφωνα με πηγές από την Υεμένη το θάνατο 550 Σαουδαράβων στρατιωτικών.
Η Σαουδική Αραβία με αεροπορικές επιδρομές πλήττει αδιακρίτως πολίτες και αμάχους ενώ μέχρι στιγμής έχουν σκοτωθεί 1860 παιδιά στην Υεμένη κατά τη διάκρεια των 9 μηνών που επιχειρούν οι Σαουδάραβες με 260 παιδιά να σκοτώνονται μόνο σε μια εβδομάδα και ο συνολικός αριθμός των απωλειών για τους αμάχους να ανέρχεται σε 7370!




 http://www.pronews.gr/portal/20151222/defencenet/%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%80%CE%BB%CE%B5%CF%83-%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%83/%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AE-%CE%AD%CF%83%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B1%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-%CF%83%CE%B1%CE%BF%CF%85%CE%B4%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B2%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%AC%CE%BC%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD#sthash.x2AdUj9Q.dpuf

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...