Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2015

Economist: Υπαρκτός ο κίνδυνος Grexit – Ύφεση για το 2016 στην Ελλάδα

Τις εκτιμήσεις του ως προς την πορεία των οικονομικών της ΕΕ παρουσιάζει για φέτος το περιοδικό Economist, και για την Ελλάδα προβλέπει πως η ύφεση για το 2016 θα ανέλθει στο 1%.
Παράλληλα, το βρετανικό περιοδικό αναφέρει πως το κατά κεφαλήν ΑΕΠ θα ανέλθει στα 17.600 δολάρια, ενώ προειδοποιεί πως η απειλή του Grexit ακόμα δεν έχει εκλείψει.
«Ο Αλέξης Τσίπρας ξεκινά το 2016 έχοντας μία φρέσκια εντολή, καθώς κέρδισε τις πρόωρες εκλογές του Σεπτεμβρίου, παρά το γεγονός ότι υπέκυψε στους πιστωτές και υπέγραψε ένα νέο σκληρό πρόγραμμα, το οποίο μισεί ο ελληνικός λαός και αφήνει την Ελλάδα σε ένα καθεστώς χαμηλής ανάπτυξης, υψηλού χρέους, για το οποίο κανείς -είτε εντός είτε εκτός Ελλάδας- δεν πιστεύει ότι είναι βιώσιμο. Η έξοδος από την Ευρωζώνη είναι ακόμη πιθανή, αλλά πιθανώς να μεταβιβαστεί χρονικά, ούτως ώστε τόσο ο Τσίπρας, όσο και οι πιστωτές αλλά κυρίως οι Έλληνες να κατορθώσουν να... πάρουν μία ανάσα», αναφέρει το περιοδικό.

http://newpost.gr/politiki/506360/economist-yparktos-o-kindynos-grexit-ndash-yfesh-gia-to-2016-sthn-ellada

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...