Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2015

Χαμός με την γυμνή φωτογράφηση της Έλλης Στάη – Δείτε την φωτογραφία... και οτι απαντά

Η Έλλη Στάη γνωρίζοντας τις αντιδράσεις και τα αρνητικά σχόλια που θα ξεσπούσαν με τη γυμνή φωτογραφία της που δημοσιεύτηκε στο «Down Town» με αφορμή την γυμνή καμπάνια κατά του Aids, φρόντισε να απαντήσει εκ των προτέρων σε όλους όσους θα την επέκριναν για αυτό. Μη διστάζοντας να παραδεχτεί και δημόσια την ηλικία της, είναι 61, η δημοσιογράφος δηλώνει χαρακτηριστικά.
Είστε έτοιμη να δεχτείτε τις αντιδράσεις;
«Υπολογίζω πολύ τη γνώμη των άλλων όταν είναι καλοπροαίρετη. Η κακοπροαίρετη κριτική πάλι, δεν με αφορά καθόλου. Έχω συνηθίσει πια τα αρνητικά σχόλια και δεν με επηρεάζουν. Εδώ έχω δεχτεί bulling επειδή έχω πολιτική άποψη, σε αυτά θα κολλήσω; Όπως έχω δεχτεί bulling και για την ηλικία μου, ότι μεγάλωσα. Όλα αυτά για εμένα είναι απίστευτοι ρατσισμοί και δεν με αφορούν καθόλου. Έχω επιχειρήματα για την κάθε επιλογή μου, τα οποία προσθέτω στα επιχειρήματα μιας ολόκληρης κοινωνίας». Down Town
protothema.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...