Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2015

Ο Βαλιανάτος απαντά στη Βούλτεψη για τα ομοφυλικά φιλιά στα θεωρεία της Βουλής

Τα όσα είπε η Σοφία Βούλτεψη για τα φιλιά που αντάλλαξαν ομόφυλα ζευγάρια στα θεωρεία της Βουλής, αμέσως μετά τη ψήφιση της επέκτασης του συμφώνου συμβίωσης και στα ομόφυλα ζευγάρια, δεν πέρασαν απαρατήρητα από τον Γρηγόρη Βαλιανάτο, ο οποίος μίλησε σχετικά στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε».
«Θα ήθελα να πω στην κυρία Βούλτεψη ότι δεν είμαι διατεθειμένος σε καμία περίπτωση να απολογηθώ για ένα φιλί. Εκείνη θα πρέπει να απολογηθεί γιατί η κυβέρνησή της, διέσυρε τη χώρα με το νόμο περί συμφώνου συμβίωσης, το οποίο αποκλείει μια μεγάλη μερίδα πολιτών. Είναι Χριστούγεννα και η κυρία Βούλτεψη θα έπρεπε να ντρέπεται που η Ελλάδα στο παρελθόν ήταν μια ομοφοβική χώρα και να χαίρεται που με την απουσία της η Ελλάδα προχωράει. Καληνύχτα της», είπε ο κ. Βαλιανάτος ο οποίος ήταν μεταξύ των ανθρώπων που πανηγύρισαν με αυτό τον τρόπο την ψήφιση του συγκεκριμένου νομοσχεδίου και συνέχισε:
«Καλούμαι τώρα να απολογηθώ για ένα φιλί που δόθηκε στις 2:30 τα ξημερώματα, μετά από μια εξαντλητική μέρα και μετά από 30 χρόνια αγώνων για αυτήν την κατηγορία ανθρώπων που έχουν το δικαίωμα να αγαπιούνται και να φιλιούνται».http://www.altsantiri.gr/parapolitika/o-valianatos-apanta-sti-voultepsi-gia-ta-omofilika-filia-sta-theoria-tis-voulis/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...