Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

Η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου ποζάρει τόπλες για καλό σκοπό. Τι λέει η μητέρα της...



Πριν λίγο καιρό είχε προκαλέσει αρκετά σχόλια με μια φωτογραφία της στο Instagram

Η Δανάη Μπάρκα φωτογραφήθηκε για το «naked issue» του περιοδικού «Down Town», στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για το AIDS.

Η 23χρονη κόρη της ηθοποιού ποζάρει τόπλες στο φωτογραφικό φακό και καλύπτει με τα χέρια της το γυμνό της στήθος.

Πριν λίγο καιρό είχε προκαλέσει αρκετά σχόλια με μια φωτογραφία της στο Instagram, στην οποία ήταν ξαπλωμένη μόνο με ένα κορμάκι στην κρεβατοκάμαρα της και η μητέρα της τότε είχε δηλώσει στους δημοσιογράφους:

«Το παθαίνουν αυτό τα παιδιά σε αυτές τις ηλικίες και εκείνη πιστεύω πως θα το διαπιστώσει γρήγορα… Θα ξεπεράσει την τρέλα της νιότης και την αθωότητα την οποία και φέρει αυτή ηλικία, και θα θωρακιστεί», είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός όταν η Δανάη δημοσίευσε στα social media μία ημίγυμνη φωτογραφία της, ενώ, όταν ξαναρωτήθηκε από δημοσιογράφο, δεν έκρυψε την ενόχλησή της, λέγοντας «δεν υπάρχει περίπτωση να αναπαράγω, επειδή δεν έχετε άλλα θέματα ενδεχομένως να παίξετε».




Η φωτογράφιση στο περιοδικό:





Η φωτογραφία που είχε ανεβάσει στο Instagram της
 





http://www.protothema.gr/life-style/Gossip/article/539237/i-kori-tis-vikus-stauropoulou-pozarei-toples-gia-kalo-skopo-/





Τι δήλωσε η ηθοποιός για την επίμαχη φωτογραφία της κόρης της; 

Την Κυριακή που μας πέρασε, η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου, Δανάη Μπάρκα, «ανέβασε» στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία πόζαρε ξαπλωμένη στο κρεβάτι , φορώντας μόνο ένα κορμάκι. Τα like αλλά και τα διάφορα σχόλια από τους φίλους της έπεσαν... βροχή και η εικόνα της έγινε θέμα στα περισσότερα sites, ακόμα και σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Χθες, οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν τη Βίκυ Σταυροπούλου σε έξοδό της και, όπως ήταν αναμενόμενο, οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν για την κίνηση της κόρης της να δημοσιεύσει το εν λόγω στιγμιότυπο.

Η ηθοποιός, τοποθετήθηκε πολύ εύστοχα, και μίλησε για την κρίση ενός παιδιού που αν και ενήλικο έχει πολλά ακόμα να μάθει. Τα όσα είπε μπροστά στις κάμερες, θα αφυπνίσουν ίσως αρκετούς γονείς, που βρίσκονται αντιμέτωποι συχνά με τον νεανικό αυθορμητισμό.




«Γυμνή δεν ήταν, φόραγε το μαγιό της. Το παθαίνουν τα παιδιά αυτά, σ’ αυτές τις ηλικίες και πιστεύω ότι θα το διαπιστώσει κι αυτή αυτό γρήγορα ότι αυτό δεν είναι κάτι που γίνεται με τέτοια ευκολία... αλλά όταν ο πρωταγωνιστής είναι ένα κοριτσάκι 22 χρονών ζει με τα facebook και τα instagram πρέπει να του δίνουμε ένα συγχωροχάρτι... Μπορεί ο οποιοσδήποτε να πιάσει και να γράψει το μακρύ και το κοντό του... Χρειάζεται μία τεράστια προστασία... Πιστεύω ότι και η Δανάη θα το αντιληφθεί αυτό και θα ξεπεράσει την τρέλα της νιότης, την αθωότητα που φέρει ενδεχομένως η ηλικία αυτή. Στην πορεία θα καταλάβει ότι πρέπει να προφυλαχθεί και να θωρακιστεί!», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός, φανερά στεναχωρημένη.

http://www.protothema.gr/life-style/Gossip/article/517992/viku-stauropoulou-milise-gia-tin-proklitiki-fotografia-tis-koris-tis-sto-instagram/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...