Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Σοκάρει η δημοσίευση φωτογραφίας της W. Houston, μέσα στο φέρετρο! [φωτο]



Σοκ έχει προκαλέσει η δημοσίευση της τελευταίας φωτογραφίας της Whitney Houston, μέσα από το φέρετρό της, λίγη ώρα πριν την κηδεία. Η συγκεκριμένη λήψη έγινε στο...
Whigham Funeral Home στο Newark και βγήκε πρωτοσέλιδο στο περιοδικό “National Enquirer".

Σύμφωνα με το περιοδικό, η φωτογραφία τραβήχτηκε σε ιδιωτικό χώρο πριν από την τελετή, όπου το φέρετρο ήταν ανοικτό για να την αποχαιρετίσουν οι δικοί της άνθρωποι. Παρόλο που δεν αποκαλύφθηκε ποιος είναι αυτός που την έδωσε στο “National Enquirer”, η φωτογραφία έκανε το γύρο του διαδικτύου.


HOTimg.org

Η οικογένεια της Whitney, πάντως, έχει αναστατωθεί, ενώ η υπεύθυνη του γραφείου τελετών δήλωσε στην “Daily Mail” πως έχει έρθει σε επικοινωνία με την οικογένεια και δεν θέλει να κάνει κάποια δήλωση.

Στο δημοσίευμα, ωστόσο, αναφέρεται πως η Whitney κηδεύτηκε μέσα στο χρυσό φέρετρό της και οι δικοί της άνθρωποι της είχαν φορέσει ένα μωβ φόρεμα, πανάκριβα κοσμήματα που αγγίζουν τις 500.000 δολάρια και χρυσά παντοφλάκια.

Το σίγουρο είναι ότι η φωτογραφία αυτή έχει προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων καθώς πολλοί θεωρούν μακάβριο το θέαμα της νεκρής Whitney.
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/02/w-houston.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...