Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2012

Lit Motors C-1 : Όταν το αυτοκίνητο παντρεύτηκε τη μοτοσικλέτα


Το πρωτοποριακό C-1 αναμένεται να κυκλοφορήσει το επόμενο έτος

Εάν σας αρέσει η ελευθερία της μοτοσικλέτας αλλά ταυτόχρονα δεν μπορείτε να αποχωριστείτε την άνεση του αυτοκινήτου, αυτό το μοναδικό superbike είναι η τέλεια λύση.Η ηλεκτροκίνητη μοτοσικλέτα, που ονομάστηκε C-1, είναι ένας περίτεχνος συνδυασμός αυτοκινήτου και δίκυκλου και αναμένεται να χτυπήσει τους δρόμους στα τέλη του επόμενου έτους.

Αυτό το πρωτοποριακό όχημα δημιουργήθηκε από την Lit Motors στο Σαν Φρανσίσκο και διαθέτει ένα γυροσκοπικό σταθεροποιητικό σύστημα για να παραμένει όρθιο, ακόμα και όταν είναι σταματημένο.

Η φουτουριστική μηχανή, όχι μόνο κρατά τους επιβαίνοντες ζεστούς και στεγνούς, αλλά εξασφαλίζει και την ασφάλειά τους – καθώς δεν πέφτει ακόμη και στη περίπτωση ατυχήματος.

«Το C-1 προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από χαρακτηριστικά που συναντάμε μονάχα σε αυτοκίνητα, όπως κάθισμα, τιμόνι, ταμπλό, κλιματισμό, ζώνη ασφαλείας, αερόσακους και ηχοσύστημα. Εγκαινιάζει μια εντελώς νέα κατηγορία οχημάτων»

«Έχουμε παντρέψει την αποτελεσματικότητα, την ευελιξία, το μικρό μέγεθος και τη διασκέδαση της μοτοσικλέτας με την σταθερότητα, την ευκολία και κυρίως την ασφάλεια του αυτοκινήτου. Ο οδηγός θα περικλείεται σε ένα αμάξωμα ρολών χάλυβα», διευκρινίζει η εταιρία.


http://www.on-news.gr/2012/02/blog-post_5081.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...