Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη, 29 Φεβρουαρίου 2012

Γεννήθηκαν στο ίδιο μαιευτήριο, τον ίδιο μήνα και παντρεύτηκαν κιόλας


Κάποιοι άνθρωποι είναι γεννημένοι για να είναι μαζί. Αυτό αποδεικνύει η ιστορία του Richard και της Kayleigh Brookes που γεννήθηκαν στο ίδιο μαιευτήριο και παντρεύτηκαν 22 χρόνια μετά. Οι μανάδες τους, τους έφεραν στον κόσμο το 1989 στο ίδιο ακριβώς μαιευτήριο ενώ λίγα χρόνια μετά ήταν στην ίδια τάξη με...αποτέλεσμα ο ένας να ερωτευτεί τον άλλον σε ηλικία 15 ετών…! Βέβαια και πιο παλιά πήγαιναν στο ίδιο σχολείο και πάντα υπήρχε ένα φλερτ μεταξύ τους.

Το παραμυθένιο love story τους ολοκληρώθηκε με έναν πανέμορφο γάμο που τους ένωσε για πάντα…

«Δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε ότι γεννηθήκαμε την ίδια ώρα στο ίδιο μαιευτήριο»σημειώνει ο Richard ενώ προσθέτει πως γεννήθηκε στις 22 Απριλίου και η Kayleigh στις 25 αλλά η μητέρα του έπρεπε να καθίσει παραπάνω στο μαιευτήριο…

«Πάντα έμπλεκα σε αταξίες στο σχολείο και μια φορά η Kayleigh ήρθε να δει πώς ήμουν. Τότε αρχίσαμε να βγαίνουμε και δεν έχουμε χωρίσει ούτε για μία μέρα! Όλοι έλεγαν πως δεν θα έχουμε μέλλον αλλά αποδείξαμε σε όλους πως έκαναν λάθος και πως είμαστε πολύ ευτυχισμένοι!»

Ο Richard που είναι οδηγός, έκανε πρόταση γάμου στην καλή του όταν έκλεινε τα 21 της χρόνια… Γονάτισε όταν έπαιζε το αγαπημένο της κομμάτι το «Everyday I love you» και της ζήτησε να γίνει γυναίκα του.

Το ζευγάρι που τώρα μένει στο Oldbury πήγε για τον μήνα του μέλιτος στο Las Vegas.

Read  http://www.trelokouneli.gr/2012/02/blog-post_238.html#ixzz1nnePH2HY

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...