Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Φουντώνει ο «πόλεμος» Android – Apple!

Ο «πόλεμος» μεταξύ του Android και της Apple στους τομείς των smartphones και των εφαρμογών είναι γνωστός. Οι φανατικοί υποστηρικτές του Android όμως έδωσαν άλλη διάσταση.
Οι χρήστες Android δεν χάνουν την ευκαιρία να δείχνουν την απέχθεια τους προς τα προϊόντα της Apple. Όπως υποστηρίζουν, όσο καλοσχεδιασμένα και αν είναι, η έλλειψη επιλογών και δυνατότητας παραμετροποίησης τα βγάζει αυτόματα εκτός παιχνιδιού γι’ αυτούς. Με άλλα λόγια, όσο ποιοτικό και αν είναι κάτι, από τη στιγμή που διέπεται από την λογική του walled garden που χαρακτηρίζει κάθε τι που παράγει η Apple, δεν έχουν λόγο να τα χρησιμοποιήσουν.
Φαίνεται λοιπόν ότι κάποιοι σχεδιαστές σκέφτονται να εκμεταλλευτούν αυτή την αντιπάθεια προκειμένου να προωθήσουν τα προϊόντα τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Milos Paripovic ο οποίος δημιούργησε την τουαλέτα iPoo. Φανερά εμπνευσμένη από τις γραμμές της Apple, η έχει το σχήμα του γνωστού μήλου της εταιρείας με το λοξό φυλλαράκι, ενώ ακόμα και το κουμπί για το καζανάκι είναι ακριβώς ίδιο με εκείνο του iPhone.
Ο ίδιος βέβαια, αρνείται οποιαδήποτε σχέση της τουαλέτας με το logo της Apple και υποστηρίζει ότι της έχει δώσει αυτό το σχήμα επειδή είναι ιδιαίτερα βολικό για τη συγκεκριμένη χρήση. Αν είσαι φανατικός του Android, τότε οπωσδήποτε!


Πηγη greek-radar
 http://alexiptwto.blogspot.com/2012/02/android-apple.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...