Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Στον Άρειο Πάγο η Ντ. Μπακογιάννη για το ένα εκατομμύριο του Ι. Κούβελου

Έγγραφη αναφορά στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ. Ι. Τέντε καταθέτει αυτή την ώρα η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη, με αφορμή την υπόθεση του 1 εκατ. δολαρίων.
 
Η κ. Μπακογιάννη έφθασε αργά το μεσημέρι στον Άρειο Πάγο προκειμένου να καταθέσει την αναφορά της, σε σχέση με όσα υποστήριξε ο επικεφαλής της Αρχής για το Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος κ. Π. Νικουλούδης στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.
 
Υπενθυμίζεται ότι η κ. Μπακογιάννη είχε προαναγγείλει την κατάθεση της σχετικής αναφοράς, αμέσως μετά την δημοσιοποίηση την Τρίτη του ονόματος του συζύγου της κ. Ισ. Κούβελου ως εκείνου που μετέφερε ποσό 1 εκατ. δολαρίων σε τράπεζα του Λονδίνου.
 
Το ζεύγος Μπακογιάννη - Κούβελου επιμένει ότι το ποσό προοριζόταν για την αγορά πλοίου και χαρακτηρίζει την όλη υπόθεση φαρσοκωμωδία, αφού αφορά μια καθ' όλα νόμιμη επιχειρηματική δραστηριότητα. 
24h NewsRoom
 http://alexiptwto.blogspot.com/2012/02/blog-post_8999.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...