Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Συνελήφθη αγγειοχειρουργός για φακελάκι

 Συνελήφθη αγγειοχειρουργός για φακελάκι
Για παθητική δωροδοκία συνελήφθη 52χρονος γιατρός – αγγειοχειρουργός του «Λαϊκού» Νοσοκομείου, ο οποίος απαίτησε «φακελάκι» από συγγενείς ηλικιωμένου ασθενούς που είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση από τον ίδιο.
Σύμφωνα με την καταγγελία, ο γιατρός απαίτησε, πέρα από το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ που του είχε αρχικά δοθεί ως «φακελάκι» από τα παιδιά του ηλικιωμένου ασθενούς, αντίστοιχο ποσό, το οποίο θα παραλάμβανε μετά την κοπή των ραμμάτων του 82χρονου.
Σήμερα, σε προκαθορισμένο ραντεβού στο γραφείο του αγγειοχειρουργού στο «Λαϊκό», οι συγγενείς του ασθενούς παρέδωσαν στο γιατρό το ποσό των 300 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο από αστυνομικούς της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων που είχαν αναπτυχθεί στους χώρους του Νοσοκομείου βρέθηκε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό και ο 52χρονος γιατρός συνελήφθη για να οδηγηθεί αργότερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών με την κατηγορίας της παθητικής δωροδοκίας κατ' εξακολούθηση.
 
 http://troktiko.eu/2012/02/sunelifthh-aggeiocheirourgos-gia-fakelaki/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...