Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2012

VIDEO: Η απίστευτη ιστορία του Bean, του σκύλου-μοντέλο!!!

bean dog 200x90 VIDEO: Η απίστευτη ιστορία του Bean, του σκύλου μοντέλο!!!Η Αν Μπάρτον δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι το αγαπημένο της σκυλάκι ο Bean θα την έκανε κάποτε πλούσια και πως ο ίδιος ο σκύλος θα γινόταν μοντέλο!
Όλα άρχισαν όταν μια μέρα η Αν αποφάσισε να πλέξει για τον Bean, το αγαπημένο της Μπόστον τεριέ, ένα ζεστό πουλοβεράκι για να τον βοηθήσει να αντέξει το κρύο στον άγριο χειμώνα της Νεμπράσκα των ΗΠΑ. Το σκυλο-πουλοβεράκι έκανε θραύση, το ίδιο και ο Bean και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ξεπήδησε μια άκρως επιτυχημένη και κερδοφόρα εταιρεία παραγωγής αξεσουάρ για κατοικίδια η Beantown Handmade, με τον Bean να αποτελεί το… τοπ μόντελ που λανσάρει όλα τα προϊόντα της εταιρείας καθώς κατά γενική ομολογία έχει φοβερή φωτογένεια.

beantown handmade holiday hat 450x426 VIDEO: Η απίστευτη ιστορία του Bean, του σκύλου μοντέλο!!!
il 430xn.64076495 VIDEO: Η απίστευτη ιστορία του Bean, του σκύλου μοντέλο!!!
the warm dog coat from beantown handmade dog clothing VIDEO: Η απίστευτη ιστορία του Bean, του σκύλου μοντέλο!!!
dog hat glasses 1 VIDEO: Η απίστευτη ιστορία του Bean, του σκύλου μοντέλο!!!VIDEO: Η απίστευτη ιστορία του Bean, του σκύλου-μοντέλο!!!

Written By: ierosagon
|

February 23, 2012
|

Posted In:

Κόσμος

bean dog 200x90 VIDEO: Η απίστευτη ιστορία του Bean, του σκύλου μοντέλο!!!Η Αν Μπάρτον δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι το αγαπημένο της σκυλάκι ο Bean θα την έκανε κάποτε πλούσια και πως ο ίδιος ο σκύλος θα γινόταν μοντέλο!
Όλα άρχισαν όταν μια μέρα η Αν αποφάσισε να πλέξει για τον Bean, το αγαπημένο της Μπόστον τεριέ, ένα ζεστό πουλοβεράκι για να τον βοηθήσει να αντέξει το κρύο στον άγριο χειμώνα της Νεμπράσκα των ΗΠΑ. Το σκυλο-πουλοβεράκι έκανε θραύση, το ίδιο και ο Bean και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ξεπήδησε μια άκρως επιτυχημένη και κερδοφόρα εταιρεία παραγωγής αξεσουάρ για κατοικίδια η Beantown Handmade, με τον Bean να αποτελεί το… τοπ μόντελ που λανσάρει όλα τα προϊόντα της εταιρείας καθώς κατά γενική ομολογία έχει φοβερή φωτογένεια.iefimerida
http://ierosagon.org/2012/02/23/video-h-apistefth-istoria-tou-bean-tou-skylou-montelo/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...