Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Άγκυρα: Πριν από τις εκλογές στις ΗΠΑ, επίθεση στο Ιράν από το Ισραήλ!

 Άγκυρα: Πριν από τις εκλογές στις ΗΠΑ, επίθεση στο Ιράν από το Ισραήλ!
Πριν από τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές της 6ης Νοεμβρίου 2012, θα γίνει η ισραηλινή επίθεση στο Ιραν αν τελικά το Ισραήλ αποφασίσει  να το κτυπήσει.
Αυτό, σύμφωνα με την εφημερίδα  Cumhuriyet, εκτιμούν Τούρκοι αξιωματούχοι, που παρακολουθούν πολύ προσεκτικά τις εξελίξεις στην περιοχή και εξετάζουν το σενάριο ισραηλινής επίθεσης στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν.
Η εφημερίδα προσθέτει ότι η ισραηλινή επίθεση κατά του Ιράν θα καταστεί αναπόφευκτη, αν δεν προκύψουν αποτελέσματα από τις οικονομικές κυρώσεις κατά της Τεχεράνης.
Επικαλείται, επίσης, ανώνυμη πηγή του τουρκικού ΥΠΕΞ, σύμφωνα με την οποία αν ο αμερικανός Πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα, κερδίσει τις εκλογές θα κλιμακώσει τις πιέσεις του προς το Ισραήλ για την επίλυση των προβλημάτων της Μέσης Ανατολής.
Για αυτόν τον λόγο το Ισραήλ δεν πρόκειται να αναβάλει για μετά τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές την επίλυση των ζητημάτων που άπτονται της εθνικής του ασφάλειας.

 http://troktiko.eu/2012/02/agkura-prin-apo-tis-ekloges-stis-hpa-epithesh-sto-iran-apo-to-israil/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...