Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη, 29 Φεβρουαρίου 2012

Πάτρα: Αλλοδαποί ανανέωναν άδειες διαμονής με πλαστά δικαιολογητικά!


Στην υπόθεση εμπλέκονται έξι Δημοτικοί υπάλληλοι! Εξιχνιάστηκαν 59 περιπτώσεις... Οι κατηγορούμενοι δημοτικοί υπάλληλοι ηλικίας από 43 μέχρι 53 ετών, παρελάμβαναν τα πλαστογραφημένα πιστοποιητικά των αλλοδαπών, χωρίς τον απαιτούμενο....
έλεγχο, με αποτέλεσμα να χορηγούν σε αυτούς προσωρινές βεβαιώσεις νόμιμης άδειας παραμονής και εργασίας στη Χώρα. Μάλιστα, ένας από αυτούς, ένας 53χρονος υπάλληλος του Δήμου Δυτικής Αχαΐας κατηγορείται επίσης, ότι έπεισε, σε πέντε περιπτώσεις, έναν 58χρονο αγρότη να δηλώσει --χωρίς να ισχύει- σε υπεύθυνη δήλωση του, ότι απασχολούσε αλλοδαπούς σε καλλιέργειες του, προκειμένου αυτή να συμπεριληφθεί ως δικαιολογητικό στην αίτησή τους για ανανέωση άδειας διαμονής.

Μέρος των αδειών που κατατέθηκαν είχαν κλαπεί από υπηρεσίες Αλλοδαπών και Μετανάστευσης της Χώρας.
Μετά από έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, σχηματίστηκε δικογραφία, σε βάρος 59 αλλοδαπών διαφόρων υπηκοοτήτων για τα, κατά περίσταση, αδικήματα της πλαστογραφίας πιστοποιητικών και αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Οι 41 από τις αιτήσεις είχαν υποβληθεί στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας και οι υπόλοιπες δεκαοχτώ 18 στο Δήμο Πατρέων, ενώ όλες συνοδευόταν από τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά.

Επίσης, από των έλεγχο των συνημμένων δικαιολογητικών διαπιστώθηκε ότι αυτά ήταν επίσης πλαστογραφημένα, όσον αφορά κυρίως στη φορολογική και την ασφαλιστική ενημερότητα των αλλοδαπών.

Read  http://www.trelokouneli.gr/2012/02/blog-post_8194.html#ixzz1nneVpL5n

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...