Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Πότε θα κυκλοφορήσει tablet από τη Google;


Η συσκευή θα έχει οθόνη επτά ιντσών και λειτουργικό Ice Cream Sandwich


Το ότι η Google πρόκειται να μπει δυναμικά στο χώρο των φορητών συσκευών είναι κάτι βέβαιο. Το Android έχει στρώσει το δρόμο για αυτή την κίνηση και η εξαγορά της Motorola είναι σαφές ότι θα την υποστηρίξει σημαντικά.



Έτσι κανείς δεν ένοιωσε έκπληξη όταν ο Eric Schmidt ανακοίνωσε ότι η εταιρεία εργάζεται πάνω σε ένα νέο tablet ιδιαίτερα υψηλής ποιότητας. Αν και πέρα από την ανακοίνωση αυτή δεν έχουμε κάποια άλλη ενημέρωση, ευτυχώς έχουν διαρρεύσει κάποιες πληροφορίες.

Σύμφωνα με αυτές λοιπόν, η συσκευή θα έχει οθόνη επτά ιντσών και ανάλυση 1280x800. Το λειτουργικό της θα είναι, τι άλλο, το Ice Cream Sandwich και η τιμή της δεν θα ξεπερνά τα 200 δολάρια.

Αυτό που δεν γνωρίζουμε όμως είναι το πότε θα κυκλοφορήσει. Αν και ο Απρίλιος του 2012 θεωρείται ως μια πιθανή ημερομηνία, πολλοί αναλυτές θεωρούν πολύ απίθανο η εταιρεία να την έχει ολοκληρώσει μέχρι τότε.

 http://www.on-news.gr/2012/02/tablet-google.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...