Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Χάκερς δημοσιοποίησαν τα στοιχεία χρηστών μεγάλου πορνογραφικού site


Μετά την επίθεση, ονόματα, e-mail, κωδικοί αλλά και ημερομηνίες γέννησης χιλιάδων χρηστών κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο.
Σύμφωνα με το Associated Press, ο αριθμός των χρηστών που διέρρευσαν αλλά και η αυθεντικότητα των στοιχείων δεν είναι εύκολο να επιβεβαιωθούν. Άλλωστε, πολλά e-mails απεδείχθη ότι ήταν ψεύτικα, κάτι σύνηθες για τους επισκέπτες ιστοσελίδων πορνογραφικού περιεχομένου.

Οι χάκερς επιτέθηκαν σε public server στον οποίο η youporn αποθήκευε τα στοιχεία των χρηστών της από το 2008. Κατά την επίθεση, όχι μόνον υπέκλεψαν τα στοιχεία, αλλά τα έβγαλαν διαδικτυακά μέσω torrent με τη μορφή κειμένου, χωρίς να προχωρήσουν σε κρυπτογράφηση.

Η εταιρεία-κάτοχος του site, με έδρα το Λουξεμβούργο, έριξε σχετικά γρήγορα το server, ωστόσο η ζημιά είχε γίνει, αφού η έκθεση των στοιχείων στο διαδίκτυο προκάλεσε την άμεση αναδημοσίευσή τους από άλλους χρήστες.
http://freegatos.blogspot.com/2012/02/site.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...